Ocu bio kum

David Beckham oženio tatu u 77.: Njegova odabranica je jedanaest godina mlađa londonska odvjetnica

Razmjeni bračnih zavjeta u londonskoj četvrti Temple prisustvovala je supruga bivšeg nogometaša, Victoria Beckham te njihovo troje od četvero djece, sinovi Romeo (19) i Cruz (16) te kćer Harper (10), njegova sestra Louise s patnerom Kevinom Briggsom, dok je mladenkina djeveruša bila njezina kćer Charlotte.

Ne događa se baš često da djeca prate roditelje do otlara, no baš se to ovog vikenda dogodilo Davidu Beckhamu, vlasniku nogometnog kluba Inter Miami. Bio je kum na vjenčanju svog oca, Teda Beckhama (73) i njegove odabranice, imućne odvjetnice Hilary Meredith (62), u britanskoj prijestolnici. Točnije, par se vjenčao u londonskoj četvrti Temple gdje se nalazi mnogo odvjetničkih ureda, izvješćuje The Mirror. Bivši nogometaš svoju je ulogu izvršio savjesno - bio je zadužen za čuvanje vjenčanog prstenja do trenutka kad su ga mladenci razmijenili pred matičarom, a održao je i zdravicu.

Kako su se njegovi roditelji razveli prije 19 godina, bilo mu je drago što je njegov tata, inače umirovljeni radnik u ugostiteljstvu pronašao osobu s kojom će se uživati u zlatnim godinama, kad ih već nije mogao proživjeti s bivšom suprugom, Davidovom mamom Sandrom (72), umirovljenom frizerkom.

image

Davidova majka Sandra, sestra Joanne i otac Ted Beckham snimljeni

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

Vjenčanje je održano u najužem obiteljskom krugu, a osim mladenkine kćeri Charlotte, koja je bila djeveruša - bili su prisutni Davidova sestra Louise (49) i njezin partner Kevin Briggs (48) te njegova supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham (47) sa sinovima Romeom (19) i Cruzom (16) te kćeri Harper (10). Najstariji Brooklyn (22) ostao je u Americi.

Tijekom tog važnog dana s obitelji Beckham bila je i Romeova djevojka, britanska manekenka Mia Regan (19). Kako je mladencima ovo bio drugi brak i više nisu u cvijetu mladosti, odlučili su se za jednostavnu ceremoniju bez pompe i pretjerivanja. Našli su jedno drugo i ta činjenica im je dovoljna.

Linker
19. travanj 2024 03:25