ponos Hrvoja Šalkovića

Dani kod poznatog tate u Zagrebu: Najslađi vragolanko nasmijava prolaznike na špici

Hrvoje Šalković, poznati zagrebački spisatelj i putopisac te ugostitelj, odnosno vlasnik restorana Brewbites u središtu Zagreba, provodi dragocjeno vrijeme sa sinom koji nije svakodnevno s njim jer je, nakon prekida ljubavne veze roditelja, s majkom preselio u Split.

Marat Ivan Šalković, sinčić kojeg su spisatelj i poduzetnik Hrvoje Šalković (45) i splitska glumica Ana Gruica (36) dobili tijekom trogodišnje veze, a rastali se kad je maleni imao dvije godine, uživa kod oca u Zagrebu.

Zabave za im u glavnome gradu ljeti ne nedostaje - švrljaju po centru i česti su gosti najpopularnije gradske šetnice, špice, a kad se dječak umori, tata ga stavi na ramena. Pogled je najljepši svisoka i Marat Ivan ne krije veselje, a ni prolaznici kojima vragolastim smiješkom popravlja dan.

Nakon peciva, Marata Ivana čeka i fina juhica u tatinom restoranu. 'U mojem restoranu Marat najviše voli juhe, posebno od rajčice s medom. Nagovaram ga da proba naše palačinke, jer su uistinu vrhunske, ali Marat ne voli slatko', otkrio nam je Šalković nedavno.

Spica / Zagreb 11.07.2019. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i sin Ivan Marat

Na relaciji Split - Zagreb dječak, koji će u kolovozu napuniti četiri godine, živi još od kraja ljeta 2017, kad je glumica preselila u rodni grad i ondje pronašla sreću uz novog muškarca, 43-godišnjeg splitskog psihijatra Borana Uglešića za kojeg se lani i udala.

Spica / Zagreb 11.07.2019. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i sin Ivan Marat

Spica / Zagreb 11.07.2019. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i sin Ivan Marat

Linker
12. travanj 2024 13:48