Iva Šulentić
 Promo
Ljubav do neba

Dani iz snova zagrebačke voditeljice: Sa suprugom leti francuskim nebom

Zagrebačka voditeljica Iva Šulentić (34) uživa u posljednjim danima ljeta - sa suprugom Igorom Mikloušićem i ostatkom ekipe 'Balon kluba Zagreb' nalazi se na natjecanju u letenju balonima u Francuskoj.

Nebo iznad zapadne Francuske ovih dana nije čisto - prepuno je šarenih balona, a u jednom od njih nalaze se i voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić. Zagrepčani, naime, sudjeluju na natjecanju u letenju balonima, a oboje su već iskusni "balonaši".

Voditeljica je svoju strast prema letenju otkrila uz doktora, čiji su roditelji također članovi hrvatske balonaške reprezentacije. Svoju su četverogodišnju vezu okrunili brakom u rujnu prošle godine u zagrebačkoj galeriji Lauba, a iznad njih je kao dio scenografije za vjenčanje lebdjela košara balona, poput one iz animiranog filma "Nebesa".

Osim toga, dijele i zajedničku strast prema putovanjima, pa se može reći da su spojili ugodno s korisnim - natjecanja su ih već odvela u talijansku Umbriju, u kojoj su se i zaručili, te u daleki Japan. Sretan par zasigurno će i prvu godišnjicu braka zasigurno provesti na putovanju, možda baš u Italiji koju oboje obožavaju.

Linker
16. travanj 2024 11:35