Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Teški trenuci

Članica Destiny's Childa proživljavala pakao: 'Nisam mislila da ću danas biti živa'

Michelle Williams, članica nekada vrlo popularne grupe Destiny's Child u kojoj je pjevala s Beyonce, posljednjih mjeseci prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Naime, 38-godišnja glazbenica priznala je kako se borila s teškom depresijom nakon što se zaručila s dugogodišnjim partnerom...

U najnovijem intervjuu Michelle je otkrila da je depresija prati još od 13. godine, a prekid ju je toliko slomio da su joj se ponovno pojavile suicidalne misli, baš kao u vrijeme Destiny's Childa.

401611 161: (L to R) Beyonce Knowles, Kelly Rowland and Michelle Williams of Destinys Child pose backstage during the 44th Annual Grammy Awards at Staples Center February 27, 2002 in Los Angeles, CA. Destinys Child won Best R&B Performance By A Duo or Group With Vocal for
Getty Images
Beyonce Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams

"Bila sam slaba, vrlo depresivna i mislila sam da je to kraj mog života. Da me netko tada pitao gdje ću biti danas, odgovorila bih mu da ne mislim da ću biti živa jer sam bila potpuno slomljena. Osjećala sam se kao da sam propala i na javnom i na privatnom planu. Nisam se mogla prepoznati, pa ja sam ipak nešto više od toga", rekla je.

Teško mentalno stanje priznala je i tadašnjem menadžeru Mathewu Knowlesu. "Rekao mi je da sam upravo potpisala multimilijunski ugovor i da idem na turneju. Zbog čega imam biti depresivna?", izjavila je. "Čak sam mislila da sam jednostavno umorna, no nije me napustio osjećaj da jednostavno želim pobjeći od svega", dodala je.

Williams i Johnson, inače pastor, zaručili su se u ožujku 2018., a glazbenica je tada medijima priznala da je pala u duboku depresiju kada je počela planirati njihovo vjenčanje pa je morala potražiti stručnu pomoć. "Mislila sam da sam je prebrodila, da je to-to. Zaljubljena sam, vodim zdrav život...no bila sam vrlo bijesna. Nisam se kanila ubiti, ali sam preispitivala svoju egzistenciju", rekla je Williams. Situacija s njezinim mentalnim zdravljem bila je toliko ozbiljna da se morala povući iz produkcije mjuzikla na Broadwayu "Once on This Island".

New York, NY  - Michelle Williams and Chad Johnson make an appearance on Good Morning America and GMA Day to talk about being treated for mental health issues and reality show
Profimedia, Backgrid USA

No, svi problemi sada su iza nje i rekla je kako se osjeća bolje nakon što je otkazala zaruke. "Sad sam konačno na boljem mjestu. Nisam savršena i ne želim drugima soliti pamet, ali poslije kiše zaista dolazi sunce. Sada se držim svoje rutine i dobro je. Samo treba vremena, ne može preko noći. Neki ljudi vam neće reći da se morate pribrati ili ne znaju što reći pa je najbolje da se oslonite na sebe", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 16:11