Bori se

Član slavnog punk benda rastužio vijestima: ‘Još me čekaju mjeseci liječenja, užasno je i bojim se‘

Posljednja tri mjeseca basist i pjevač grupe Blink 182 ide na kemoterapije zbog teške dijagnoze, ali ne gubi nadu u ozdravljenje.

Mark Hoppus, pjevač i basist grupe Blink 182, javnosti je otkrio užasnu vijest - na Instagramu je podijelio kako mu je dijagnosticiran rak.

"Posljednja tri mjeseca idem na kemoterapije zbog raka. Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim", napisao je Hoppus, ne otkrivajući detalje o opakoj bolesti.

Glazbenik je također objavio sliku na svojoj Instagram priči na kojoj se nalazi u bolnici, uz natpis: "Da, pozdrav. Molim vas, jedan tretman protiv raka."

Unatoč strahu i neizvjesnosti, Mark ne gubi nadu da će pobijediti ovu tešku bolest. "Još me čekaju mjeseci liječenja, ali pokušavam ostati pozitivan i ne gubiti nadu. Jedva čekam pobijediti rak i da se vidimo u bliskoj budućnosti na koncertu. Volim vas sve", poručio je svojim fanovima.

image
Mark Hoppus
JARED MILGRIM/THE PHOTO ACCESS/PROFIMEDIA

Upravo je Hoppus osnovao Blink 182 već davne 1992., a njegov bubnjar Travis Barker, koji je nedavno ušao u vezu s Kourtney Kardashian, objavio je sliku njih dvojice zajedno za vrijeme procvata benda, uz natpis "volim te @markhoppus".

"Mark je moj brat, volim ga i podržavam. Bit ću s njim na svakom koraku na pozornici i izvan nje i jedva čekam da uskoro opet sviramo zajedno", rekao je Barker za E! News.

Pjevač i gitarist Tom DeLonge, koji je napustio bend 2015. godine, rekao je na Twitteru da je svjestan njegove dijagnoze već neko vrijeme.

"Želio bih reći da je snažan i super-čovjek koji se širom otvorenog srca provlači kroz ovu tešku prepreku", napisao je DeLonge. Inače, Hoppus sa suprugom Skye Everly ima 18-godišnjeg sina Jacka i oni su mu najveća potpora i uvijek uz njega i u lijepim i u ovim izrazito teškim trenucima.

Linker
20. travanj 2024 10:20