Profimedia, Planet
Pretjerala?

Cindy Crawford na meti teških kritika zbog fotografije 15-godišnje kćeri

Kći bivših modela Cindy Crawford i Randea Gerbera objavila je izazovan selfie i privukla pozornost obožavatelja, ali ne onakvu kakvu je očekivala.

Kaia Gerber na svojem je Instagram profilu potaknula raspravu zbog vrlo izazovne fotografije koju je objavila: 15-godišnjakinja pozira u kućnom ogrtaču koji pridržava tek toliko da ne otkrije grudi. Iako je željela privući pozornost, sigurno nije očekivala da će se njezini obožavatelji zgroziti i za „neprikladnu fotografiju“ prozvati njezine roditelje, prvenstveno Cindy Crawford.

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Iako Kaia Gerber nije pokazala ništa previše ispod svojeg bijelog ogrtača, komentatori su odlučili njezinu slavnu majku optužiti za loše roditeljske odluke. Većina njih prozvala ju je jer je "dopustila svojoj 15-godišnjoj kćeri da snimi takav selfie", a mnogi su zaključili da Kaia izgleda i ponaša se poput žene iako to još nije.

Ipak, cijela pompa nije nimalo utjecala na Cindy i njezinu kćer: fotografija i dalje stoji među njezinim objavama, a 15-godišnjakinja uživa sa svojim prijateljicama baš kao što to čine i njezine vršnjakinje, iako već dvije godine ima potpisan ugovor s jednom od najpoznatijih modeling agencija: IMG Models i iza sebeima snimljene editorijale za luskuzne modne časopise kao što je Vogue.

Malibu, CA  - Kaia Gerber is seen leaving Starbucks after grabbing a drink with her friends. The 15-year-old brunette model is picked up by her dad, Rande Gerber, in his truck. Kaia is wearing denim shorts and a black crop top paired with sneakers for a casual day in Malibu.

Pictured: Kaia Gerber

BACKGRID USA 4 JULY 2017, Image: 340530805, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 15:30