Chris Hemsworth
 Getty Images
Škola u kući

Chris priznao koliko je jadan: 'Satima pregovaram i podmićujem, ali uzalud, bit će bedasti'

Poznati glumac karantenu provodi sa suprugom i troje djece, svaki dan muku muči da klince natjera na ispunjavanje školskih zadaća, koje ni on sam ne razumije.

Otkako traje karantena, miljenik žena, poznati glumac Chris Hemsworth, ne osvaja svojim isklesanim mišićima i glumačkim talentom, nego onome što žene još i više cijene - svojim roditeljskim sposobnostima i dobrim humorom. Karantenu provodi u rodnoj Australiji sa suprugom Elsom Pataky i njihovo troje djece - kćerkom Indiom Rose, koja će uskoro navršiti osam, i šestogodišnjim blizancima Tristanom i Sashom.

O čarima onoga što ovih dana otkrivaju svi roditelji školske djece diljem svijeta - školi od kuće - otvorio se glumac u razgovoru s američkim voditeljem Jimmyjem Kimmelom. Prvo su podijelili općenite dojmove o tome kako podnose zatvorenost u kući, prije nego su krenuli na bitne i smiješne teme.

Draži karantene

Chris je ispričao kako je Elsa zabunom naručila previše toaletnog papira, tako sad, potpuno nenamjerno, imaju kutije pune wc papira. Nakon reda smijeha, popularni Thor, došao je do, čini se, bolne teme - škole u kući koju polaze njegova djeca.

"Doma su za računalom, što znači da gledaju YouTube. Trudim se, ali očajno je kako ne uspijevam", uozbiljio se Chris. Jedva se suzdržao da ne zakoluta očima pričajući o svojoj mizeriji, s kojom se vjerojatno poistovjećuje većina roditelja.

Ni on ništa ne razumije

"To je jedno četiri, pet sati pregovaranja, podmićivanja i možda 20 minuta stvarnog rada, ako i toliko", kazao je Chris i tako otkrio koliko mu djeca uče. Ne znamo kako će na ovo javno priznanje reagirati njihovi učitelji. Ali nije to jedina briga tate Chrisa.

"A i sve se promijenilo otkako sam ja išao u školu. Zbrajanje, oduzimanje... nije sve onako jednostavno, ima trik pitanja i ja to ne razumijem. Pa, sretno mi s podučavanjem svoje djece", kazao je Chris i mrtav hladan dodao da se ne živcira oko situacije jer je svjestan da će mu djeca iz karantene izaći s malo nižim IQ-om. Naravno, glumac se šalio, na što se voditelj od srca nasmijao.

U karanteni je otkrio da voli kositi travu, tako da mu je ta aktivnost postala i terapija.

Pročitajte i:

Linker
24. travanj 2024 03:47