UVIJEK PROFINJENA

Catherine Zeta Jones zna kako nositi atraktivnu mini haljinu uz dozu glamura

Imate lijepe noge i želite ih pokazati svijetu? Inspirirajte se mini outfitom popularne glumice koji je odličan za različite prigode.

Atraktivnu glumicu Catherine Zetu Jones u New Yorku su tijekom noćnog izlaska primijetili paparazzi, a oduševila je u haljini s čipkastim detaljima, kao i u crnom šalu koji je također imao isti čipkasti dizajn. Sa sobom je nosila malu clutch torbicu i dodala je veliki dijamantni prsten i glamurozne dijamantne naušnice. Iako su njezine štikle uglavnom bile skrivene na fotografijama, čini se da su bile otvorene. Za večernji izlazak, odlučila se za veliku punđu, međutim nije bila sama, već se pojavila u pratnji supruga Michaela Douglasa.

Na svom Instagram profilu 52-godišnja glumica podijelila je fotografiju ispod koje je poručila: "Ništa se ne može usporediti s noći u New Yorku!"

I čini se da su se njezini obožavatelji složili, jer je jedan napisao: "Ti si legendarna žena", a drugi je poručio: "Uvijek tako glamurozan par. Prava holivudska kraljevska obitelj."

Treća obožavateljica je napisala: "Uvijek izgledaš apsolutno prekrasno, haljina je savršena!" dok je četvrta dodala: "Pogledaj Michaelovo lice kako te gleda, izgledaš presretno."

Čitajte i: Catherine Zeta-Jones pohvalila se nasljednicom koja joj nevjerojatno nalikuje: ‘Ona je prekrasna!‘

Podsjetimo, od 2000. godine glumica je udana za 25 godina starijeg kolegu Michaela Douglasa, s kojim ima sina Dylana Michaela (nazvanog po velikom velškom pjesniku Dylanu Thomasu) i kćer Carys Zetu Douglas, koja je prošli mjesec napunila 19 godina. Oscara je dobila 2003. godine za ulogu Velme Kelly u mjuziklu Chicago, a do danas je utjelovila više od 20 značajnih filmskih uloga. Ističe se ljepotom i talentom te je ponosna Velšanka. Osim talenta u glumi i pjevanju, odlična je i u plesu, a na njenom vjenčanju pjevao je tradicionalni zbor, dok je njen prsten imao keltski motiv.

image

Catherini obožavatelji komentiraju kako je 19-godišnja Carys njezina 'slika i prilika'.

FOTOGRAFIJE: BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Iako je posvećena filmu, ni kazalište joj nije strano, pa je u West Endu ostvarila niz sjajnih uloga. Jednom je nastupala u lokalnom Velikom kazalištu, a u Swansea je bio došao Mickey Dolenz ( "The Monkees"). Želio ju je angažirati za jedan od svojih projekata. Bio je toliko očaran njenom izvedbom da joj je ponudio da ga prati na ostatku turneje. Glumila je i u nizu britanskih i američkih televizijskih serija, a do danas je ostvarila zavidan uspijeh u filmskoj industriji. Žene je obožavaju zbog prepoznatljivog modnog stila, a za njenom ljepotom uzdišu muškarci diljem svijeta iako je njeno srce već odavno zarobio Michael Douglas.

Linker
20. travanj 2024 01:09