Neka joj je još barem toliko!

Cameron Diaz otkrila kako zbog majčinstva starenje doživljava potpuno drugačije: ‘Sve se promijenilo...‘

Nagrađivana je glumica priznala da joj je dvogodišnja kći otvorila nove vidike kada je riječ o broju godina te kako se sada nada nekim novim prilikama.

Cameron Diaz progovorila je o majčinstvu u dobi od 49 godina u GOOP-ovom podcastu, a sugovornica joj je bila dugogodišnja prijateljica Gwyneth Paltrow. Naime, glumica se osvrnula na koncept starenja i kako ga doživljava otkako je postala majka dvogodišnje djevojčice Raddix.

"Sve se promijenilo, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete", dodala je.

image

Glumica tvrdi da joj se, otkako je dobila kćer, život potpuno promijenio.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica je kazala kako želi biti uz svoju kćer kada ona bude imala 40 godina jer je i sama shvatila koliko je i u toj dobi važna podrška roditelja, a otkrila je kako se nada da je nešto dobre genetike kakva prati njezinu obitelj prešla i na nju.

"Moja je baka trčala uokolo po vrućem suncu sa 72 godine, vukući velike vreće hrane za kuniće i kokoši. Mislim da imam nešto od toga", kazala je glumica te dodala kako je zahvalna na podršci koju svakodnevno dobiva iako je najstarija majka u svome krugu prijatelja koji su roditelji.

"Sretna sam što sam stara koliko jesam, sretna što imam kćer, što imam svu podršku prilikom odgoja", zaključila je.

image

Nakon što je postala majka, Cameron se odlučila povući iz svijeta glume.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cameron Diaz nakon odlaska iz Hollywooda uživa u vrhunskom vinu: ‘Moj je život potpuno drugačiji‘

Ranije ovog mjeseca, glumica je iskreno govorila o izazovima i benefitima roditeljstva tijekom svog pojavljivanja u Kelly Clarkson Showu.

Nakon što je voditeljici Kelly Clarkson rekla da je majčinstvo "najbolja stvar koju je ikad iskusila u životu", Diaz je također ispričala da se susrela i s frustrirajućim trenucima roditeljstva te kako se s njima najbolje nosi kada pokuša razumjeti što njezina kćer osjeća.

Linker
16. travanj 2024 08:42