Splash
S KRALJEVSKIH DVORA

Buduća princeza Meghan Markle uzburkala javnost intrigantnim zlatnim prstenom

Nakon što su uhvaćeni u romantičnom izlasku u Londonu, princ Harry i američka glumica Meghan Markle ponovno pune medijske stupce, a sve zahvaljujući jednom komadu nakita.

Nije nikakva novost da Markle voli javno, ali diskretno objavljivati ljubav prema svojem princu – već je to učinila ogrlicom s njihovim inicijalima pa su svi pomislili da se ovog puta odlučila na isti potez, ali pomoću prstena.

I dok su se brojni mediji raspisali da je to konačna potvrda ozbiljnosti njihove veze, ispostavilo se da se ipak ne radi o nakitu s inicijalima princa Harryja. Zlatni, 18-karatni prsten londonskog brenda Missoma prevario je mnoge promatrače, a za upečatljiv komad, koji je dostupan na njihovoj stranici, treba izdvojiti 59 funti.

Par se upoznao prošlog ljeta, a svoj odnos više se niti ne trude sakriti. Glumica praktički živi s princem Harryjem u njegovom stanu u Kensingtonskoj palači, a očekuje se da će njihov prvi službeni izlazak biti vjenčanje Pippe Middleton, sestre vojvotkinje Catherine, u svibnju ove godine.

Linker
15. travanj 2024 05:15