Voditeljica Edita Misirić Vrkljan
 Marko Todorov / Hanza Media
večernji izlazak

Buduća mama jednostavno blista: Domaća voditeljica 'sakrila' trudnički trbuh

Posljednju večer modnog događanja nisu propustili brojni poznati, a među njima se posebno isticala domaća voditeljica koja je prije nekoliko dana objavila sretne vijesti.

Voditeljica Edita Misirić Vrkljan (37) očekuje prvo dijete sa svojim suprugom, kondicijskim trenerom Javorom Vrkljanom, a iako joj se trudnički trbuh već nazire, ovog puta ga je "sakrila" odličnom modnom kombinacijom.

Zagreb, 281017.
Zagrebacki velesajam. 
Zavrsna vecer 25. Bipa Fashion.hr-a. 
Na fotografiji: Edita Misiric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Voditeljica Edita Misirić Vrkljan

Zahvaljujući voluminoznoj širokoj suknji s volanima i visokog struka njezina trudnoća nije se ni nazirala, iako je nedavno izjavila kako svoje stajlinge već mora prilagođavati "drugom stanju". Za večernji izlazak na modnu reviju Edita Misirić Vrkljan spojila je više it komada i izgledala odlično: visoke čizme koje sežu do iznad koljena te beretka u bilo kojoj boji ove su sezone must have.

I dok se sa suprugom s nestrpljenjem priprema za dolazak prinove, poznata voditeljica iskorištava svaki trenutak za izlazak – jer će joj uskoro dani i noći biti posvećeni prvom djetetu.

- Neizmjerno smo sretni i sve protječe savršeno – potvrdila nam je lijepe vijesti prije nekoliko dana, a već se počela polako i pripremati za dolazak bebe.

Linker
18. travanj 2024 20:04