Petra Kurtela
 Instagram / Petra Kurtela
Iznenadio je sin

Brutalno iskreno priznanje domaće glumice: 'Počeo me moliti da ga tamo više ne vodim'

Sin glumice Petre Kurtele uživa u danima tijekom kojih je više vremena u društvu svojih roditelja. Izenadilo je to poznatu glumicu jer je dosada bila uvjerena da njezin Relja uživa u vrtiću.

Glumica Petra Kurtela dane izolacije provodi sa svojom obitelji, a u njoj zasigurno glavnu ulogu igra njezin sin Relja. S njim je, prema vlastitom priznanju, Petra otkrila dio sebe kojeg dotad nije bila nimalo svjesna. Dapače, prije Relje jedva je imala kontakta s bebama i malom djecom. U intimnoj ispovijesti na Instagramu otkrila je da se ovih dana uhodava dan po dan sa svojim dječakom te je dodala da je šokirana što mu vrtić nimalo ne nedostaje.

Znate one žene koje su rođene s talentom za majčinstvo? E, ja nisam jedna od njih.

"Ako ne računamo jednu TV reklamu, Relja je prva beba koju sam držala u rukama. Bila sam skroz nespretna s njim cijelu prvu godinu. Kako je s 10 mjeseci završio s nogom u gipsu, bolje da ne spominjem. Uglavnom, jaslice su mi došle k'o budali šamar. Divila sam se sposobnim tetama i obožava ih. Relja isto. Svaki dan bi mi dao pusu, okrenuo leđa i otrčao im u zagrljaj. Tamo ima i najboljeg prijatelja Bukija, ali se sa svima lijepo igra", priča Kurtela i dodaje da su joj u vrtiću sina pohvalili jer je oko njega uvijek divna energija.

Shvatila sam da uživa biti s nama, iako ne radimo ništa pametno.

"Mislila sam da obožava vrtić i da smo svi sretni, ali nakon par dana od zatvaranja, počeo me moliti da ga više tamo ne vodim. I tako se mi već mjesec dana danonoćno družimo, mazimo, ljutimo, mirimo. Ako je išta dobrog proizašlo iz ovoga, to je prilika da budem tu za njega i uhodavam se dan po dan", zaključila je glumica.

Čitajte i:

Pitale smo poznate mame kako krate vrijeme u samoizolaciji i otkrile su nam neke genijalne savjete!

Petra Kurtela isprobala je 'teretanu' za lice i otkrila nam svoje dojmove

Petra Kurtela: Brige, kriza i sreća i ludilo - sve se pomiješalo u jednoj godini

EKSKLUZIVNO: Zagrebačka glumica postala je majka, stigao je sinčić!

Petra Kurtela: Umjesto dečka, na porođaj vodim ovu ženu

Linker
22. travanj 2024 14:13