Jesse Metcalfe i navodna ljubavnica Livia Pillmann
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Ostala u šoku

Brutalni preljubi nakon niza zajedničkih godina. Fatalni 'ljubavnik' iz 'Kućanica' javno prevario zaručnicu - s više žena?

Trinaest godina proveo je glumac Jesse Metcalfe u vezi s dizajnericom Carom Santanom. Iako je izgledalo kao da će zvoniti svadbena zvona, dogodio se prekid koji je iznenadio sve.

'Ljubavnik' Eve Longorije iz hit serije 'Kućanice' zaludio je svojim markantnim izgledom svijet kada se pojavio na ekranima u ulozi zgodnog vrtlara. A privatno je Jesse Metcalfe (41) proveo skoro 13 godina u vezi s dizajnericom i glumicom Carom Santanom (35). Njihov prekid zaruka nakon toliko zajedničkih godina iznenadio je Hollywood. Krajem siječnja objavili su da više nisu zajedno.

Vijesti o prekidu stigle su nakon što je Jesse fotografiran u društvu dvije atraktivne žene u kratkom periodu. Izgledao je s njima prilično blisko, a Cara je navodno objavama tih fotografija ostala potpuno šokirana. S obzirom na niz godina koje su proveli zajedno te činjenicom da su bili zaručeni od 2016. godine, takva njezina reakcija nimalo ne čudi.

/Cara Santana; Jesse Metcalfe
2017 Weinstein Company And Netflix Golden Globes After Party - 08 Jan 2017
Actors Cara Santana (L) and Jesse Metcalfe attend The Weinstein Company and Netflix Golden Globe Party, presented with FIJI Water, Grey Goose Vodka, Lindt Chocolate, and Moroccan Oil at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Los Angeles, CaliforniaPhoto John Milne/SilverHub 0208 004 5359
Sales@silverhubmedia.com, Image: 310406034, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Milne/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia
Milne/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia
Jesse Metcalfe i bivša zaručnica Cara Santana

41-godišnjak je viđen u kratkom periodu kako se drži za ruke s manekenkom Liviom Pillmann, a potom se družio i grlio s glumicom Jade Albany. Za to vrijeme Cara se držala po strani, a zadnji put je u paru s Jessejem pozirala 04. siječnja, dvadesetak dana prije negoli su fotografije njega s drugim ženama nastale.

Kada su ga krajem prošle godine pitali hoće li se vjenčati, planiraju li on i Cara svadbu, Jesse je otkrio da ništa nije u planu jer mu je raspored bukiran. 'Planovi za svadbu ne postoje, jako sam zauzet, doslovno sam cijelu godinu bio na putu. Cara je također prezaposlena i trenutno se bavimo vlastitim rasporedima', rekao je tada glumac.

01/20/2020 EXCLUSIVE: Jesse Metcalfe Packs on the PDA with Australian actress Jade Albany in Los Angeles. The sighting comes after the 41 year old actor who is currently engaged to actress Cara Santana was spotted earlier in the day getting very close to Hungarian supermodel Livia Pillmann.



 **VIDEO AVAILABLE**, Image: 494262647, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Jesse Metcalfe i navodna ljubavnica Jade Albany

Linker
24. travanj 2024 09:19