NOVA STRAST

Brooklyn Beckham pokreće internetsku kulinarsku emisiju u kojoj prikazuje svoj ‘put do izvrsnog kuhara‘

Brooklyn je oduševio svoje obožavatelje intimnom objavom, a njegovi pratitelji su odmah pohrlili pružiti mu podršku.

Brooklyn Beckham (22), najstariji sin Davida i Victorije Beckham pokrenuo je vlastiti online kuharski show nakon što je razvio strast prema kuhanju za vrijeme lockdowna, piše Daily Mail.

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham već je objavio prvu epizodu na svojim Instagram i Facebook profilima na veliko zadovoljstvo svojih obožavatelja.

U videu bivši student fotografije priprema tanjur kuhanih školjki posluženih uz tjesteninu i rakove za svog brata Romea (19) te mlađeg brata njegove zaručnice Nicole Peltz, osamnaestogodišnjeg Zacha.

Uvodne scene videa prikazuju kako Brooklyn putuje Amerikom te se uči novim vještinama u nizu restorana, a obožavateljima je objasnio: "'Još nisam kuhar. Ovo je samo početak mog putovanja s hranom", te je dodao: "Volim praviti hranu za ljude koje volim."

Iako nije precizirao koliko je teško napraviti jelo koje je kuhao, otkrio je da je tajna njegovog recepta od školjki u dodavanju suhog bijelog vina, maslaca, ljutike, limuna, peršina, češnjaka, maslaca te soli i papra.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

Ipak, mlada publika nije mogla ne zadirkivati Brooklyna zbog jela, Romeo se našalio: "Da, u redu je", dok je Zach kroz šalu drsko dodao: "Blago sam impresioniran."

Razgovarajući s kamerom, Brooklyn je rekao: "Svi me muče! Puno se šalimo, ali na kraju dana svi se volimo."

Dok su razgovarali o nadolazećim blagdanima Zach je zamolio Brooklyna da opiše tipičan Božić kod Bechkama, na što je najstariji sin otkrio: "Moj tata obično svima kupuje božićnu odjeću pa djedu Božićnjaku ostavljamo mlijeko i viski ispod božićnog drvca, a sobovima mrkvu".

Brooklyn je oduševio svoje obožavatelje svojom intimnom objavom, a njegovi pratitelji su odmah pohrlili pružiti mu podršku.

Među komentatorima je bila i Nicola, koja je napisala : "Tako sam ponosna na tebe", dok je njegov otac David Beckham napisao: 'Tako dobro izgleda @brooklynbeckham'.

Samo neki od komentara su: "Jedva čekam vidjeti ovo tvoje novo putovanje", "Ovo je tako dobro", "Nitko nije bolji u kuhanju za obitelj i prijatelje od tebe", "Bellissimo"...

https://www.instagram.com/p/CVO1MerlwTM/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako se čini da je kuhanje posljednja u nizu Brooklynova strast, on se prije toga bavio fotografijom.

U dobi od samo 16 godina, fotografirao je kampanju za Burberry BRIT, a sljedeće godine objavio je knjigu fotografija pod nazivom 'What I See' (Što ja vidim) koja nije prošla dobro kod kritike.

image

Brooklyn Beckham, Victoria i David Beckham

FAMOUS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Victoria Beckham priznala: 'Nemam neki dobar bračni savjet za Brooklyna'

Prije tri godine napustio je tečaj fotografije na Parsons School of Design u New Yorku - gdje su honorari koštali više od 23.000 dolara po semestru - nakon što je osjetio nostalgiju za domom.

Unatoč svojim neuspjesima, Brooklyn je još uvijek uspio dobiti nekoliko fotografskih poslova, a nedavno je fotografirao Sir Davida Attenborougha za nadolazeći film gurua prirode Život na našem planetu.

Talentirani mladić je navodno dobio i ulogu fotografa na novom filmskom projektu svoje zaručnice Nicole Peltz, a vjeruje se da je zaljubljeni par, koji je najavio zaruke u srpnju 2020., zajedno radio i na snimanju njezina filma Lola James.

.

Linker
19. travanj 2024 19:48