Svečano i veselo

Brojni poznati čestitali Božićne blagdane: Kako provode najljepše dane u godini naše zvijezde

Uz svečane fotografije ili snimke nastale u njihovim domovima, naši poznati zaželjeli su pregršt lijepih želja svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama.

Blagdani su vrijeme kada se povučemo u svoje domove da u najbližem krugu i svečanoj atmosferi provedemo zajedničko vrijeme. Tih se dana sjetimo i onih koje ne čujemo ili ne vidimo koliko bismo htjeli, mnogi će danas čestitati Božić dragim ljudima, a učinile su to i domaće zvijezde. Uz svečane fotografije ili snimke nastale u njihovim domovima, zaželjeli su pregršt lijepih želja svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama.

Borna Kotromanić pokazala je djelić vesele atmosfere u njihovom domu. Svečano odjevena u crnu kreaciju, Borna je zaplesala i zapjevala oko blagdanskog stola.

"Kad imaš mater da zagrije umjesto kamina", napisala je vrckava Borna. Prije toga uz nekoliko fotografija snimljenih iste večeri napisala je što misli o značenju Božića.

"Treba Boga dočekati u svom najautentičnijem izdanju baš onako kako te je stvorio".

Pjevačica Indira Levak oduševila je svečanim izdanjem u kratkoj crvenoj haljini ispred božićne jelke.

"Dragi moji, neka ovaj Božić donese mir, zdravlje i blagostanje vama i vašim najmilijima. Nadam se da ste kao i ja ispunjeni radošću i da Božić provodite s najmilijima...šaljem 1000 poljubaca!", napisala je.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić je sve najbolje zaželjela uz predivan blagdanski portret.

"Dragi ljudi, svima vam želim što više mira u srcu. To je najljepši poklon kojeg mogu zamislit. Sretan Božić, svako vam dobro", poželjela je.

Čitajte i: Zagreb vrvio odličnim zimskim kombinacijama: Elegantne dame na najbolji mogući način iskoristile topli Badnjak

Pravu obiteljsku čestitku priredio je tenisač Marin Čilić koji je pozirao sa suprugom Kristinom i njihovim sinčićima.

"Želim vama i vašima sretne i sigurne blagdane", napisao je.

A ovaj poseban Božić, prvi s njihovim sinčićem Bloomom, obilježila je i Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

"Želimo Vam sretan i blagoslovljen Bozić od srca", kratko je napisala Maja uz neodoljive obiteljske portrete.

U obitelji voditeljice Ane Radišić, dvostruko se slavi, osim Božića, oni feštaju i zbog 94. rođendana legende - dide Zvonka.

"Naš je Božić, a ovo njegovdevedeset i četvrti.dida Zvonko legendo, volimo te. Sretan Božić svima!", poželjela je Ana.

Ecija Ivušić pozirala je u društvu dečka Gorana i ljubimca Rija.

"Nađite nekoga tko vas nasmijava kao nas nasmijava Rio u sobovom odijelu", napisala je.

Ella Dvornik objavila je ček dvije čestitke. Nakon fotografije svoje najstarije kćerkice koja odata poklona pod borom, Ella nije zaboravila ni na 'Grincheve'.

"Što vas je dočekalo ispod bora? Nadam se da vam nitko nije ukrao Božić! Sretan Božić još jednom - vaša GrinchElla", napisala je uz zelenu fotografiju.

Uršula Tolj Božić je čestitala raskošnom fotografijom punom blagdanskog ugođaja.

"Sretan Božić! Budimo dobri jedni prema drugima, budimo obzirni i nježni. Samo to je važno", poručila je.

Čitajte i: Badnjak na špici: Bivša predsjednica uživala u ženskom društvu s bivšom ženom lothara matthäusa i srpskog ‘kralja šećera‘

Sportašica Sandra Perković smjestila se ispred božićne jelke u zanosnom izdanju, u neodoljivoj bijeloj haljini.

"Dragi moji prijatelji, sretan vam Božić od srca, vama i vašoj obitelji. Puno ljubavi, blagostanja, srdačnosti, poniznosti, vjere i ufanja ! Bog je samo jedan, a mi svi ponosni zvati se djecom", poručila je.

Marko Grubnić objavio je fotografiju svoje božićne dekoracije te svima zaželio sve najbolje.

"Vrijeme je da se zapale svijeće. Nisam mogao odoljeti da vam pokažem svoj božićni stol. Volim Božić i božićnu večeru kod kuće. Sretan Božić svim mojim prijateljima diljem svijeta i mojoj obitelji. Ne zaboravite biti ljubazni i dijeliti ljubav", napisao je.

Linker
19. travanj 2024 14:18