UZELA PREDAH

Britney Spears zabrinula obožavatelje: Pjevačica nestala s Instagrama dva dana nakon zaruka

Popularna pjevačica Britney Spears, koja zbog sudske "bitke" oko očevog skrbništva već dugo puni medijske naslovnice, često je aktivna na Instagramu, a sada je sve iznenadila deaktivacijom profila.

Nakon što je bila posebno aktivna na Instagramu, Britney Spears iznenada je deaktivirala svoj profil. Posljednje objave pop zvijezde bile su glavna tema mnogih rasprava jer se radilo o razgolićenim fotografijama u kojima se Britney nije trudila ništa sakriti. Iako su se obožavatelji odmah zabrinuli za popularnu pjevačicu, izvor za strani medij tvrdi da je ona sretna i zadovoljna.

"Ona je sretna i na odličnom je mjestu, a šutnja na društvenim mrežama može biti moćna stvar i snažna poruka. To je bila njena odluka", tvrdi izvor, a isto je potvrdila i sama pjevačica objavom na Twitteru.

Čitajte i: Britney se zaručila! Njezin dugogodišnji dečko kleknuo je pred nju s ‘velikim kamenom‘: ‘Ne mogu je**no vjerovati‘

Predah od društvenih mreža

"Ne brinite ljudi ... Samo malo odmaram od društvenih mreža kako bi proslavila svoje zaruke. Vratit ću se uskoro", objasnila je na Twitteru Britney koja u posljednje vrijeme doista ima razloga za slavlje.

Konačno joj je krenulo

Nakon što je njen otac Jamie Spears na iznenađenje mnogih zatražio da se prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad pjevačicom, ona se samo par dana nakon zaručila s dečkom Samom Ashagarijem poslije pet godina veze.

Čitajte i: Britney Spears iznenadila odlukom: Iako je vratila kontrolu nad svojim životom, o nekim stvarima ne želi sama odlučivati

Iako su mnogi zbog cijele drame oko skrbništva nad Britney mislili da je Sam zapravo špijun doveden da Britney drži na oku, par se ne zamara zlim jezicima, što je pokazao i njezin zaručnik objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj se par ljubi, dok ona s rukom u zraku pokazuje prsten.

"Hvala svima koji se brinu o predbračnom ugovoru. Naravno da ćemo ga potpisati. Moram zaštititi svoj džip i kolekciju cipela ako me ona jednog dana odluči ostaviti", našalio se Sam u objavi na Instagram Storyju.

Linker
16. travanj 2024 07:54