Ne ide im

Britney Spears nakon velike sreće, objavila tužne vijesti: ‘Izgubili smo našu čudesnu bebu u ranoj fazi trudnoće‘

Uz fotografiju na kojoj je ispisala tužne vijesti, Spears je dodala i da su zahvalni na onome što imaju tijekom pokušaja da prošire obitelj.

Pjevačica koja je svojim ponašanjem posljednjih dana zabrinula obožavatelje, sada je objavila tužnu vijest. Britney Spears tek je nedavno objavila da ona i zaručnik Sam Asghari očekuju svoje prvo dijete, sada je objavila da je na žalost bebu izgubila.

"S najdubljom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj fazi trudnoće. Ovo je pretužno razdoblje za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće u kasnijoj fazi, međutim bili smo previše uzbuđeni da podijelimo svoje lijepe vijesti. Naša snaga je naša ljubav jedno prema drugome. Nastavit ćemo s pokušajima da povećamo našu divnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku Molimo za privatnost tijekom ovog teškog trenutka", napisala je pjevačica u objavi koju su potpisali i Britney i Sam.

Čitajte i: Nevjerojatna sreća kod Britney: Pjevačica objavila da čeka dijete, ona i partner su presretni

Uz fotografiju na kojoj je ispisan ovaj tekst Spears je napisala da su zahvalni na onome što imaju tijekom pokušaja da prošire obitelj.

Pjevačica je sredinom travnja na društvenim mrežama objavila da iščekuje svoje treće dijete, koje je ujedno prvo dijete njenog zaručnika Sama. U romantičnoj objavi uz fotografiju šalice za čaj i nježnih ružičastih karanfila te je u poduljem tekstu uz mnogo emojija objavila da je trudna. Napisala je da je nakon puta u Maui primijetila da joj se tijelo malo izmijenilo. "Mislila sam si, o Bože, što se dogodilo s mojim trbuhom? Moj muž je rekao da mi je iskočio od hrane", objasnila je Britney kako je izgledao njihov povratak s idiličnog putovanja.

Linker
24. travanj 2024 02:55