Nije se udala

Britney Spears na društvenim mrežama izazvala veliku strku: Ipak će pričekati s vječanjem, evo i zašto

Sada joj je najvažnija trudnoća: pop pjevačica ima devet mjeseci isplanirati raskošan obred na kojem će reći ‘da‘ zaručniku i budućem ocu, Samu Asghariju.

Premda će treći put postati mama, pop pjevačica Britney Spears zasad ne pomišlja na vjenčanje. Nedavno je izazvala zabunu na društvenim mrežama oslovljavajući zaručnika i budućeg tatu Sama Asgharija kao svog supruga, međutim, još se nisu vjenčali, javlja The Mirror.

Zasad žele pričekati da njihova beba dođe na svijet, a Britney će do tada isplanirati kako će izgledati obred na kojem će jedno drugome, pred najbližim prijateljima i njegovom obitelji (teško je vjerovati da će pjevačica pozvati na vjenčanje svoje roditelje i sestru), prisegnuti ljubav i vjernost.

Otkako je na Instagramu 12. travnja objavila da će opet postati mama, pojavile su se glasine da su se vjenčali u tajnosti. Međutim, Britney će radije pričekati i organizirati svečanost za pamćenje, nego žuriti i registrirati se sa Samom kod matičara prije nego što se beba rodi samo zato da to „odrade“.

Čitajte i: Nevjerojatna sreća kod Britney: Pjevačica objavila da čeka dijete, ona i partner su presretni

Predugo je čekala na taj trenutak: beba i vjenčanje njezin su trijumf nakon dugog, vrlo izazovnog životnog razdoblja. Sada želi uživati u trudnoći a kasnije, kad beba dođe na svijet a ona sve pripremi, i u raskošnom vjenčanju. Stvar je u tome da je tijekom 13-godišnjeg konzervatorija svog oca, Jamieja Spearsa, navodno bila prisiljena koristiti spiralu jer joj je branio ponovno postati mama.

Odbijao je i samu pomisao da se Britney opet uda, piše portal Hollywood Life. Na sreću, taj je užas iza nje, pred njom je ljepša strana života. Njezini sinovi iz prvog braka s Kevinom Federlineom, Sean Preston (16) i Jayden (15) sretni su zbog nje. Bili su uz svoju majku kad je bilo najteže, a to su i danas. Možda će je baš njezini dečki, kad dođe trenutak, otpratiti do oltara?

Linker
20. travanj 2024 13:25