Ona se ne predaje!

Britney na sudu iznijela plan kako da se oslobodi očeva nadzora: ‘To je zlostavljanje, želim ga tužiti!‘

Iako nije prošlo ni mjesec dana otkako je sud odbio zahtjev pjevačice za ukidanjem skrbništva, no ona ne misli stati, sada je sutkinji u telefonskom razgovoru predstavila novi zahtjev.

Borba za slobodu Britney Spears se nastavlja, iako joj je sud odbio molbu za ukidanjem skrbništva pjevačica je sada ponovno u službenom obraćanju sudu progovorila protiv načina na koji njen otac Jamie Spears vodi birtku za skrbništvo.

Posljednje saslušanje između 39-godišnje pjevačice i sutkinje Brende Penny odvilo se putem telefona, a u razgovoru je Britney kazala da želi podnijeti službenu prijavu protiv oca zbog "zlouporabe skrbništva", odnosno "zlostavljanja u skrbništvu", javio je CNN.

"Željela bih tužiti svog oca zbog zlouporabe skrbništva. Želim podići optužnicu već danas. Želim da se mog oca istraži", kazala je Britney kroz suze.

Pjevačica nije birala riječi tijekom saslušanja, a skrbništvo pod kojim se nalazi već 13 godina nazvala je "je*** okrutnošću" nakon čega je navela da živi s teškim ograničenjima poput toga da nije mogla popiti kavu. "Ako to nije zlostavljanje, ne znam što jest", kazala je. Također je sutkinji rekla kako se - "ekstremno bojala oca kojem je skrbništvo dozvolilo da mi uništi život".

Pjevačica je iznijela optužbe da joj je bila kontrolirana i prehrana te da je morala raditi 70 sati tjedno. "Njihov cilj je bio da se osjećam ludo, a ja to nisam. To nije u redu", kazala je pjevačica.

Agonija se nastavlja

Nakon posljednjeg iskaza Britney je odobreno da u borbi protiv skrbništva angažira odvjetnika Mathewa Rosengarta, čiji odvjetnički ured zastupa zvijezde poput Stevena Spielberga, Seana Penna, Bena Afflecka i Eddieja Veddera.

Čitajte i: Nastavlja se agonija! Odbijen zahtjev Britney Spears za ukidanjem 13 godina dugog skrbništva njezina oca

Unatoč ogromnom pritisku javnosti kroz pokret #freeBritney, podršci zvijezda poput Justina Timberlakea, Miley Cyrus, Christine Aguilere te podrške njezine sestre Jamie Lynn i brata Bryana, sud u Los Angelesu ipak je odbio zahtjev za ukidanjem skrbništva nad pop zvijezdom Britney Spears.

Ovoj odluci prethodilo je kontroverzno svjedočenje Britney u kojem je istaknula kako pije lijekove na koje nije pristala, koji navodno liječe njezin bipolarni poremećaj. Iznijela je i niz detalja iz intimnog života poput toga da se ne smije udati za svojeg dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija te zbog ugrađene spirale s njime ne može imati niti djecu.

Njezin bivši odvjetnik Samuel Ingham III, zahtjev za ukidanjem skrbništva podnio je još pred kraj prošle godine kada je rekao da se pjevačica boji svoga oca. Iako ju je sud odbio, a brojni suradnici napuštaju i otkazuju suradnju, Britney se za slobodu bori i dalje.

Linker
25. travanj 2024 13:42