Sasvim iskreno

Brak Willa Smitha opstao zbog ‘švrljanja‘: ‘Ne preporučujem nikome ovaj put, ali slobode koje smo si dali su najviša definicija ljubavi‘

Will Smith više je puta govorio o otvorenom braku sa suprugom, a otkrio je i kako je maštao o haremu s poznatom glumicom, no ipak to ne bi preporučio svima.

U intervjuu za američki GQ, Will Smith (53) rekao je da ne prakticira monogamiju. On i supruga Jada Pinkett Smith (50) u braku su od 1997. godine i zahvaljujući toj činjenici njihov brak je opstao tolike godine te je iznimno stabilan. Brak za njih ne može, nije i ne smije biti zatvor.

Otkrio je da su u jednom trenutku svoje veze odlučili više ne prakticirati monogamiju.'Jada nikad nije vjerovala u konvencionalni brak. Imala je članove obitelji koji su imali nekonvencionalnu vezu. Dakle, odrasla je na način koji je bio vrlo različit od onoga kako sam ja odrastao. Imali smo značajne beskrajne rasprave o tome što je to savršenstvo u odnosima, koji je savršen način za interakciju nama kao paru. Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu, s uvjerenjem da svatko mora pronaći svoj put', kazao je Will dodajući da njihov pristup nije za svakoga.

image
Trey Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith i Will Smith
IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

Čitajte i: Will Smith i Jada Pinkett Smith - problemi u raju

Nije za svakoga

"Ne preporučujem nikome ovaj put. Ali slobode koje smo dali jedno drugome i bezuvjetna podrška za mene je najviša definicija ljubavi”, kaže glumac. Priznao je da je maštao o haremu djevojaka među kojima su bile Halle Berry i Misty Copeland.

Prošle godine, Will i Jada iskreno su razgovarali o krizi u vezi koju su imali prije pet godina tijekom koje su bili razdvojeni. Jada se tada prepustila u ljubavni odnos s 27-godišnjim pjevačem. August Alsina priznao je da je imao kratku vezu s Jadom Pinkett Smith i da se nikada u životu nije toliko zaljubio te da mu je sam Will dao dopuštenje za vezu s njegovom suprugom.

Čitajte i: Will Smith svojoj je supruzi dao dopuštenje za vezu s drugim: 'Pala' je na poznatog pjevača

Iako je glasnogovornik obitelji Smith negirao pjevačeve navode, sama Jada ipak je priznala da je bila u vezi s pjevačem. "To je definitivno bila veza, da", rekla je Jada u jednoj epizodi njezine serije "Red Table Talk" na Facebooku. Između Willa i nje sada je mir te su, kako su rekli, "stigli na mjesto bezuvjetne ljubavi". Inače, u braku su dobili troje djece - sinove Jadena i Treya i kćer Willow.

Linker
16. travanj 2024 21:59