Nicole Kidman i Keith Urban na dodjeli SAG nagrada u siječnju ove godine
 Getty Images for Turner Image
12 GODINA NOVOG ŽIVOTA

Brak s oskarovkom ga je spasio: 'Bio sam u raljama ovisnosti sve dok nisam oženio nju'

Prije nego je upoznao svoju suprugu, oskarovku Nicole Kidman, country glazbenik Keith Urban bio je, kako je sam priznao, užasan u romantičnim vezama, a ključan problem bio je u njegovoj teškoj ovisnosti koje se riješio tek kada je oženio slavnu glumicu.

- Prije braka sam bio jako loš u vezama. Nisam se mogao predati jednoj osobi, ali sam istovremeno pisao ljubavne pjesme – izjavio je Keith Urban (50) i otkrio kako ga je bivša djevojka prozvala licemjerom nakon što joj je otpjevao pjesmu koju je napisao za nju.

- Nisam joj imao što za reći. Shvatio sam da sam pisao iz pozicije osobe koja sam htio biti – priznao je australski glazbenik, čiji su ljubavni problemi proizlazili iz njegovog alkoholizma, ali si to nije želio priznati. Ovisnosti se nije riješio sve dok nije oženio slavnu glumicu, Australku Nicole Kidman (50) i od tada je trijezan – punih 12 godina.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  Musician Keith Urban and actor Nicole Kidman attend The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Nicole Kidman i Keith Urban na dodjeli Zlatnih globusa

- Volio bih da sam prestao mnogo prije, ali tako je kako je. Znao sam da nisam na svojem maksimumu što se potencijala tiče i da me alkohol počeo uništavati. Bio sam zarobljen. Živio sam vrlo ograničen život.

CANNES, FRANCE - MAY 22:  Nicole Kidman and Keith Urban depart after the 'The Killing Of A Sacred Deer' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 22, 2017 in Cannes, France.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images
Glazbenik je uvijek podrška svojoj supruzi: na premijeri "The Killing Of A Sacred Deer"

Keith Urban je i prije govorio o svojim ovisnostima pa nije tajna da je dvaput bio na rehabilitaciji prije braka s Kidman, ali nikako nije mogao izbaciti alkohol, a ni droge, iz svojeg života. Četiri mjeseca nakon luksuznog vjenčanja u kojem su izgovorili da će jedno uz drugo ostati u dobru i zlu, slavna glumica je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i pripremila intervenciju – nakon koje se glazbenik više nije vratio porocima. On je sam priznao kako je imao trenutaka u životu kada je poželio da sve jednom zauvijek završi i da je bio svjestan da je na samom rubu te uvijek ističe kako mu je Nicole Kidman došla kao anđeo koji ga je posljednjem trenutku spasio iz ralja ovisnosti.

Par se vjenčao 25. lipnja 2006. godine u Sydneyju i zajedno imaju dvije kćeri - desetogodišnju Sunday Rose i osmogodišnju Faith Margaret.

Sydney, NSW -3/28/2017 - Nicole Kidman and Keith Urban with Daughters at Sydney Airport

.PICTURED: Nicole Kidman, Keith Urban, Sunday Rose Kidman Urban, Faith Margaret Kidman Urban
-, Image: 326768728, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Nicole Kidman i Keith Urban s kćerima

Linker
16. travanj 2024 21:15