Ono najvažnije

Bračna idila Ane Gruice i Borana Uglešića: Uživanje u Istri nije potpuno bez fine kapljice i sočnog poljupca

Kako bi brak funkcionirao, važno je truditi se i iznova izabirati ‘tu‘ osobu svaki dan, a to jako dobro zna poznati par koji iskorištava svaki slobodan trenutak za druženje.

Mnogi od nas jedva su dočekali proljeće da malo zaboravimo na sve ružne stvari koje su se dogodile protekle godine. Proljeće je znak ponovnog rođenja i buđenja prirode, a kako to bolje proslaviti nego - izići u prirodu. Domaća glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić odlučili su iskoristiti lijepo vrijeme da uživaju u međusobnom društvu u ljepotama Istre.

Čitajte i: Ana Gruica blistala uz svekrvu i supruga: Zbog novog koraka svog muža Splićanka puca od ponosa

Na Instagramu su podijelili dvije fotografije lijepih trenutaka u kojima su uživali i u finoj kapljici. "Instagram vs. stvarnost", kratko je napisala Ana, našalivši se s činjenicom da je Instagram preplavljen "savršenih i "uštimanih" fotografija, no realnost je ipak nešto opuštenija.

Sudeći prema odabiru hashtagova, par je trenutno na ranom godišnjem odmoru te uživa maksimalno u svakom zajedničkom trenutku.

Čitajte i: Ana Gruica i Boran Uglešić otvorili su nam vrata svog modernog splitskog doma i otkrili da su spremni za crkveno vjenčanje

Iako su se 2018. vjenčali kod matičara, u intervjuu za Gloriju 2019. Ana i Boran su otkrili kako bi voljeli imati i crkveno vjenčanje.

"Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelj", rekla je tada Ana, no planove im je očito poremetila pandemija koronavirusa.

Inače, Ana je 2017. prekinula vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem s kojim ima trogodišnjeg sinčića Marata Ivana, a već u listopadu splitski psihijatar Boran Uglešić i glumica snimljeni su kako izlaze iz splitskog hotela.

"Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije", otkrila je svojedobno glumica.

Linker
24. travanj 2024 15:28