Kao molitva bogu

Boris Rogoznica uskoro uz Doris! Nova stranica u životu pjevača: ‘Dugo sam o tom maštao, čak sam vježbao i naklon‘

Splitski festival na kojem će pjevač prvi puta nastupati će uz voditelje Duška Ćurlića i Jelenu Lešić, voditi i njegova bivša supruga Doris Pinčić.

Kada pustimo želje na slobodu, kad-tad nam se one vrate kao najbolji poklon stvarnosti. Boris Rogoznica to dobro zna, jer je upravo svojom novom pjesmom 'Netko kao ti', ostvario veliku želju. Nova ljubavna balada za koju tekst i glazbu potpisuje Antonija Šola, otvorila mu je put do ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala, te na taj način ispunila i više od same želje.

Iako bi se moglo reći kako ovo nije nešto novo za Borisa, ali po prvi puta pjevati na kultnim splitskim Prokurativama za njega ima itekakvu važnost, što nam je i sam potvrdio.

Pogledajte video

"Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je", rekao je Boris.

Čitajte i: Boris Rogoznica i Doris Pinčić srest će se na Splitskom festivalu: ‘U smirenoj sam fazi života, nema treme‘

Nije obična pjesma

Navedenim riječima svjedoči i činjenica da je upravo u video uradak svoje nove pjesme 'Netko kao ti' unio kadrove splitskih Prokurativa, a za cijelu vizualnu priču pobrinula se ekipa Limitless production.

image
Boris Rogoznica je osim Prokurativa u video spot uvrstio i vožnju 'WV Bubom'.
ZORAN GLADOIC

Boris je nedavno imao priliku iskusiti čari zagrebačkog festivala sa pjesmom 'Samo čovik', također nastalom u suradnji sa Antonijom, koja je itekako ostala zapaženom i prihvaćenom.

Vjerujemo kako će i 'Netko kao ti' pronaći svoje mjesto kod publike jer, kako kaže i sam Boris, ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas, ''Netko kao ti' nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog 'svog', nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je zajedno s autoricom Antonijom Šolom, svim ljudima dobre volje i čista srca'', potvrdio je Boris.

Linker
14. travanj 2024 11:57