ENGLESKA-DANSKA

Boris i Carrie Johnson gledali utakmicu na Wembleyu: Supruga ga je zaljubljeno gledala, on je izgrlio nakon gola

Početkom lipnja Boris i Carrie izrekli su sudbonosno da, a nerazdvojni su i kad su utakmice Engleske u pitanju. Nije ju propustio niti princ William, ali ovaj put bez voljene Kate Middleton.

Kako bi Englezi ponosno rekli, nogomet se vraća kući. Engleska nogometna reprezentacija nakon 120 minuta utakmice, ipak je pobijedila izvrsnu Dansku reprezentaciju potresenu sudbinom igrača Christiana Eriksena i plasirala se u finale Europskog prvenstva.

image
Pobjedu je slavio sa suprugom Carrie.
MARK PAIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Utakmicu na nogometnom stadionu Wembley u Londonu nije propustio niti britanski premijer Boris Johnson, a gledao ju je u društvu novopečene supruge Carrie. Dok se ona odlučila za elegantni plavi sako s naglašenim gumbima, Boris se u potpunosti opustio i na košulju obukao dres reprezentacije. Početak i svečano otvaranje dočekao je u sakou, ali nakon nekoliko minuta, odlučio ga je skinuti.

Prije utakmice objavio je fotografiju u dresu sa svojim imenom i desetkom na leđima, a društvene mreže jedva su dočekali raspravu oko Borisova istupa za kojeg smatraju da politiku ne napušta niti kad je gledanje utakmice u pitanju.

Čitajte i: Boris Johnson ponovno se zavjetovao na vječnu ljubav! Katolički obred nisu spriječila ni dva njegova razvoda

“Engleska, stojimo iza vas”, napisao je u opisu na Twitteru, a to je ponukalo gomilu komentara.

image
I Boris ima svoj dres.
MARK PAIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

“Premijeru, vi ste davnih dana vlastitoj zemlji okrenuli leđa”, odvratio mu je "obožavatelj":

Na stadionu je u blizini premijera bio i princ William, ali bez Kate Middleton koja je ovaj tjedan zbog kontakta s osobom zaraženom koronavirusom u samoizolaciji. Utakmicu s Njemačkom par je prošlog tjedna zajedno gledao na Wembleyu. Izgleda da Kate sa suprugom neće biti ni na finalu, odnosno to bi joj trebao biti deveti od deset dana izolacije.

Čitajte i: Otkazuju sve događaje! Kate Middleton odgodila sve obaveze, oglasila se i palača

Nakon pobjede, William je na Twitteru brže-bolje čestitao reprezentaciji, a nije zaboravio niti popularni hashtag “itscominghome”.

“Kakva utakmica, kakav rezultat! Ogroman timski trud. Cijela zemlja će biti uz vas u nedjelju”, napisao je.

image
Princ William utakmicu je na stadionu pratio bez Kate.
MARK PAIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Engleska reprezentacije finale Europskog prvenstva igra u nedjelju s Italijom. Tada ćemo saznati vraća li se trofej kući ili je ipak odlučio put Rima.

Linker
19. travanj 2024 13:45