Izbezumio ju

Bolno za gledati: Fanovi se prisjećaju bizarnog intervjua u kojem je Letterman žvakao kosu Aniston

Snimka televizijskog nastupa koja je ponovno izronila iz arhive, a u kojoj se vidi kako je 21 godinu stariji voditelj zaskočio Jen i navalio na njenu kosu, izazvao je zgražanje brojnih obažavatelja.

Otkako je dokumentarac "Framing Britney Spears" nedavno ugledao svjetlo dana, potaknuo je i propitivanje notornih postupanja medija sa slavnim ženama u prošlosti. Sada se 'iz naftalina' vade brojni intervjui u kojima su žene proživjele u najmanju ruku neugodne situacije, samo zato što su obavljale dio posla koji obuhvaća medijsku promociju svog rada.

Nakon što je intervju iz 2013. .- u kojem je David Letteramn doslovno 'roštiljao' Lindsay Lohan i to o njenom skorašnjem odlasku na odvikavanje - razljutio javnost, pokazalo se da slavni voditelje ima još dragulja u svojoj arhivi.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

Ovaj intervju je još stariji, datira iz 1998. kada je Jennifer Aniston došla promovirati film "Predmet obožavanja". Ono što je Jen doživjela sjedeći na stolici usred Lettermanovog studija, nije lako za gledati.

Pogledajte video

Užasnuta glumica

Letterman (73) je ugostio Jennifer (52), isprva su razgovarali o filmu, a onda je u jednom trenutku skrenuo s teme. "Oprosti ako je ovo nepristojno, samo želim probati jednu stvar", kazao je voditelj koji je 21 godinu stariji od svoje tada vrlo mlade gošće. Zatim se otkotrljao sa stolicom iza Jennfer, prvo joj je stavio ruku na vrat, zatim se krenuo licem unositi u njenu kosu - pokušavajući ustima uhvatiti pramen kose.

Čitajte i: Mnogi ne bi pristali: Jennifer Aniston na početku veze s Bradom Pittom postavila je ultimatum!

Šokirana ovom bizarnošću zvijezda serije "Prijatelji" je vrisnula i pitala ga što to radi, vidno uznemirena onime što joj se događa. Letterman nije odustao, nego je utrpao pramen njene kose u usta i posisao ga. Kad je završio vratio se za svoj stol i dodao joj papirnatu maramicu da osuši pramen koji joj je naslonjen uz lice.

Sve u svemu ovaj komadić televizijske povijesti bolno je za gledati, a nakon što se pojavio na internetu izazvao je brojne užasnute reakcije, na društvenim mrežama opisan je kao 'ljigav' i 'odvratan'.

Pojavljivanje ovakvih arhivskih snimki potaknulo je konverzaciju o tome kako se žene tretira i kako ih se tretiralo u medijima. Ljudi su uglavnom točno istaknuli da takve interakcije i pokušaji u današnje vrijeme ne bi prošli. Što je definitivno pozitivan pomak, ali još uvijek ostaje pitanje zašto su se uopće dogodili i zašto su prošli bez ikakvih posljedica.

Linker
24. travanj 2024 09:06