Sama u svemu

Bolno iskustvo pošlo po krivu: Sharon Stone otkrila da je s 18 imala tajni pobačaj

Glumica je u memoarima otkrila nekoliko intimnih priča koje je proživjela do sada, a ova posljednja govori o važnosti seksualne edukacije kod mladih.

Još je bila školarka kada je ostala trudna, a zbog prekida trudnoće morala je otići u drugu državu, otkrila je glumica Sharon Stone u memoarima. Imala je samo 18 godina.

Ova 63-godišnja zvijezda kaže da je ostala trudna sa svojim prvim ozbiljnim dečkom, s kojim je prohodala u svojoj rodnoj Pennsylvaniji, a u knjizi "The Beauty of Living Twice" objašnjava kako je tek malo prije toga postala seksualno aktivna i nije očekivala da će ostati trudna.

Kada je shvatila da je trudna, Sharon i njen tadašnji dečko odvezli su se u kliniku u Ohiju, kako bi joj tamo napravili abortus, jer nije mogla zakazati istu stvar u državi Pennsylvaniji.

Nakon što se vratila doma poslije zahvata, nije sve prošlo glatko. "Krvarila sam posvuda, bilo je mnogo gore nego što bi trebalo biti, ali to je bila tajna i nisam mogla nikome reći. Tako da sam ostala u svojoj sobi i krvarila danima. Bila sam slaba i preplašena, a kasnije sam bila samo slaba", prisjeća se Stone.

Spalila odjeću

Kada joj je konačno bilo bolje, krvavu odjeću i plahte je zapalila, učinila je to u bačvi u školi, nakon što se vratila na nastavu. U njenoj se blizini kasnije otvorila podružnica Planned Parenthood (neprofitna organizacija za planiranje obitelji, koja pruža seksualno zdravlje u SAD-u, nadležna je izvršavanje pobačaja u toj zemlji).

Čitajte i: Sharon Stone kraljici talk showa otkrila sve što je htjela znati! Progovorila o zlostavljanju i nemoralnim ponudama

Čitajte i: Sharon Stone podijelila traumatično iskustvo s operacijskog stola: ‘Mijenjao je moje tijelo bez moje dozvole‘

Ta je organizacija mladoj Sharon potpuno promijenila seksualno zdravlje. "Više od svega su me spasili, netko, bilo tko, s kim sam mogla razgovarati, tko me mogao obrazovati. Nitko me nikada prije nije naučio ni o čemu", napisala je glumica.

U memoarima je otkrila još nekoliko zapanjujućih priča o svom zdravlju i tijelu, poput one da je ranih 2000. morala proći kroz rekonstrukciju doji, nakon što su joj iz prsa izvađeni tumori. Kao da joj ta situacija nije bila dovoljno stresna i teška, kirurg joj je bez njezinog znanja povećao grudi.

Majka troje djece kaže da nije bila svjesna kako će joj kirurg staviti veće implantate, shvatila je to tek kada se probudila iz anestezije. "Kada su me odmotali, otkrila sam da imam grudi za cijeli broj veće, one ‘bolje idu uz moj opseg bokova‘, kako je kazao kirurg", otkrila je Sharon Stone jednu bizarnu priču iz svog života.

Linker
19. travanj 2024 04:45