životne promjene

Blanka Vlašić odlazi u Belgiju nakon udaje i objave da će krajem godine postati majka

Splićanka je objavila da odlazi u domovinu svog supruga, a kako je u svom gradu naviknula na lijepo vrijeme, nada se da će je isto dočekati u Belgiji.

Prošlog tjedna Blanka Vlašić objavila je da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, a danas je podijelila s fanovima da odlazi u zemlju svog supruga. Blanka je objavila selfie na kojem drži putnu torbu, odjevena u baloner i košulju neutralnih boja.

"Nadam se toplijem vremenu ovaj tjedan", napisala je uz emotikon belgijske zastave.

Čitaj i: Blanka Vlašić se udala u tajnosti za belgijskog voditelja: ‘Krajem godine stiže naš sinčić‘

Blanka i Ruben vjenčanje su proslavili u uskom krugu najbližih osoba, u njenom rodnom Splitu.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Va Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored bivša sportašica fotografija s vjenčanja.

Čitaj i:

Suprug Blanke Vlašić s kojim čeka sina friško je razveden, otkrio i što je presudilo njegovom prvom braku

Neko se vrijeme šuškalo da su u vezi, no oni to nisu htjeli potvrditi. Belgijski mediji pisali su da je Ruben posljednjih mjeseci često putovao u Split, no on je demantirao da je to zbog Blanke.

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Vjenčanje i trudnoća sad su ga demantirali.

Linker
24. travanj 2024 08:03