Povratak kući

Blagdani s prinovom u Londonu: Svi su htjeli znati kamo su Izabel i Mateo Kovačić odveli sina na Božić

Iako su od početka pandemije bili sa svojima u Hrvatskoj, slavni par vratio se u London i proslavio prvi Božić sa sinom.

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel, vlasnica brenda LuniLou, u listopadu su dobili sina Ivana koji je proslavio i prvi Božić u svojoj obitelji. Slavni par inače živi u Londonu, gdje Mateo igra u nogometnom klubu Chelsea, no na početku pandemije su se vratili u Hrvatsku kako bi mogli biti sa svojim najmilijima.

No, sada je bilo vrijeme za povratak u London, a na Božić su oboje podijelili simpatičnu obiteljsku fotografiju na Instagramu na kojoj poziraju sa sinom u svom domu. Oboje su se sredili od glave do pete, a njihove obožavatelje je silno zanimalo gdje su se uputili.

Uz čestitku "Sretan Božić" Izabel i Mateo su u komentarima otkrili da "idu u crkvu i natrag" jer se zbog strogih epidemioloških mjera ne preporučuje zadržavati na javnim prostorima.

Izabel je nedavno proslavila 28. rođendan, a suprug joj je priredio pravo malo slavlje uz čak dvije raskošne torte, balone i svijeće.

"Sretan rođendan mama", poručio je Mateo dok je u hashtagovima dodao kako je njegova Izabel najbolja supruga i mama. I na Instagram Storyju Mateo je pokazao kako je izgledalo slavlje - dok su se mama i tata častili tortom i čašicom vina - maleni Ivan nazdravio je mlijekom iz bočice - u čast svoje majke.

Osnovali humanitarnu zakladu

Prije točno mjesec dana par se pohvalio još jednim uspjehom. Ponosno su objavili da su pokrenuli humanitarnu "Zakladu Mateo Kovačić" koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju. Iako je osnovana 2017., tek sada je par uspio realizirati neke od projekata.

"Spremni smo za akciju! Zaklada Mateo Kovačić je napokon ugledala svijetlo dana. Jako sam ponosan na cijeli naš tim koji je uspio odraditi toliko puno divnih stvari dosad. Od organiziranja nogometne lige za djecu s poteškoćama do osnivanja habilitacijskog centra SILab i opremanja njihovog prostora. Toliko je puno prekrasnih projekata iza nas a još nas toliko i očekuje u budućnosti. Pridružite nam se u ostvarivanju ciljeva. Neki od njih su: pružanje novčane pomoći domovima za djecu i domovima za starije i nemoćne osobe, pružanje financijske potpore školovanju nadarene djece učenika slabijeg imovnog stanja, sudjelovanje u financijskoj obnovi i izgradnji stambenih objekata za obitelji slabijeg imovinskog stanja i mnogi drugi", napisala je Izabel i pozvala sve da posjete službenu stranicu Zaklade i doniraju kako bismo zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Linker
20. travanj 2024 08:05