PictureGroup / ddp USA / Profimedia
stigla malena ford

Bivši suprug Meghan Markle postao otac: S milijunašicom Tracy dobio je curicu

Holivudski producent koji je devet godina bio u vezi s Meghan Markle, drugu je sreću potražio u zagrljaju bogate nasljednice Tracey Kurland. Par je dočekao curicu i nazvao je neobičnim imenom.

Trevor Engelson, prvi suprug glumice Meghan Markle, dobio je bebicu. Sa suprugom Tracy dočekao je curicu koju su odlučili nazvati Ford Grace Engelson, prenosi US Weekly.

43-godišnji holivudski producent sedam je godina hodao s Meghan s kojom se vjenčao 2011. godine. Nakon samo dvije godine braka, par je zaključio da njihova veza ne može podnijeti odnos na daljinu te odlučio da je razvod najbolje rješenje. Naime, Meghan je tada snimala seriju "Suits" koja ju je i proslavila, a Trevor je zbog prirode posla morao boraviti u Los Angelesu što je presudilo njihovom braku.

EXCLUSIVE: ***PREMIUM RATES APPLY*** These are the world exclusive photographs of Meghan Markles first wedding.
The suits star - who is dating Prince Harry - tied the knot in September 2011 to movie producer Trevor Engelson.
Meghan, now 35, married Trevor on a beach in Ocho Rios, Jamaica after dating for seven years.
But the couple divorced in August 2013 after just two years of marriage citing irreconcilable differences.
Now these pictures, first published in US magazine Star show Meghan and guests enjoying the sun-drenched ceremony at the Jamaica Inn.
Meghan can be seen in a yellow bikini while her mother Doris Ragland also hits the beach.
In one shot, guests can been lifting Meghan and Trevor in the hora, a traditional Jewish chair dance.
04 Jan 2017,Image: 356251612, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Službeno su se razveli 2013. godine, a nakon što se Meghan udala za princa Harryja, Trevor je ponovno stao pred oltar i rekao 'da' bogatoj nasljednici Tracey Kurland.

Image: 457507090, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use., Model Release: no, Credit line: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Izvori kažu da je producent milijunašicu Tracy zaprosio samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja njegove bivše koje je pratio cijeli svijet.

34-godišnja Tracey Kurland, nasljednica je bogatog biznismena, čije se bogatstvo procjenjuje na 281 milijuna dolara. Studirala je nutricionizam te se bavi s poremećajima u prehrani; godinama je radila u klinici koja pomaže djevojkama i ženama koje se bore s bulimijom i anoreksijom.

Čitajte i:

Meghan Markle ima novi posao! Vodila je intervju s važnom osobom i otkrila da je presretna što je kod kuće

Zavirite u Montecito, šarmantni gradić u kojem su se napokon smjestili Meghan i Harry

Bilo mu je dosta svega: Princ Harry u jednom je razgovoru dao jasan znak da planira pobjeći od obitelji

Linker
24. travanj 2024 22:21