DOBILA DJEVOJČICU

Bivša supruga Johnnyja Deppa objavila sretne vijesti s bebom u naručju: ‘Ti si početak mog novog života‘

O prinovi je javnost obavijestila u emotivnoj objavi na Instagramu u kojoj je metaforički napisala kako joj ne treba muškarac da bi imala dijete.

"Tako sam sretna što mogu ovu vijest podijeliti s vama. Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete. Htjela sam to učiniti pod vlastitim uvjetima. Nadam se da će postati normalno da ne želimo prsten kako bismo imale krevetić", napisala je glumica Amber Heard uz objavu fotografije na kojoj u naručju drži bebu. Temperamentna glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Aquaman" i kontroverznom braku s Johnnyjem Deppom, napisala je kako je njezina kći došla na svijet 8. travnja ove godine, a nadjenula joj je ime Oonagh Paige.

“Ona je početak ostatka mog života”, dodala je na kraju emotivne ispovijesti na Instagramu.

Čitajte i: Prljavi veš leti na sve strane: Johnny optužio Amber da ga je varala s Leom, Channingom i Liamom

"Ti si inspiracija i rođena za to da budeš majka", napisala joj je obožavateljica. Nakon nadmetanja s bivšim suprugom Deppom, koja je punila novine optužbama o zlostavljanju s jedne i druge strane, čini se da je glumica napokon pronašla svoj mir.

Podsjetimo, u svibnju 2016. godine podnijela je papire za razvod od poznatog holivudskog glumca, a nakon toga je uslijedila zabrana prilaska zbog optužbi da ju je u braku fizički maltretirao, pogotovo kad je bio pod utjecajem droga i alkohola.

Par se upoznao 2009. godine na setu filma “Portorikanske noći: dnevnik opijanja”.

Do 2012. priznali su da su u vezi, a dvije godine kasnije par se i zaručio. Vjenčali su se 2015. godine u privatnoj ceremoniji u njihovoj kući u Los Angelesu. Brak nije trajao niti godinu dana, a glumica je odlučila rastati se od svoga, kako ga je nazvala, nasilnog supruga. Tvrdila je da ju je jednom čak bacio mobitel na nju te je zbog toga imala rane po cijelom licu. Glumac je sve ove optužbe negirao, govoreći kako si Heard rastavom želi osigurati što više novca. Ipak, nedugo nakon u zajedničkoj izjavi sve su opovrgnuli.

image
WIKTOR SZYMANOWICZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

“Naša je veza bila izuzetno strastvena i ponekad nestabilna, ali uvijek vezana ljubavlju. Nijedna stranka nije lažno optužila drugu radi financijske koristi”, rekli su. No, Heard se u međuvremenu predomislila, tvrdeći kako ju je suprug zaista maltretirao. Depp je uzvratio te je odlučio tužiti i novine The Sun koje su ga nazvale "zlostavljačem žena", a i bivšu suprugu je optužio da je također nekoliko puta fizički nasrnula na njega. Bila je to iscrpna pravna bitka u kojoj su optužbe prštale sa svih strana, i na sudu i u javnosti. Zbog svega je Depp morao odustati od uloge u filmu "Fantastic Beasts".

image
Zbog drame s bivšom suprugom morao je odbiti ulogu u filmu "Fantastic Beasts".
WIKTOR SZYMANOWICZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 19:37