Instagram
RIZIČNA TRUDNOĆA

Bivša Miss Hrvatske čeka drugo dijete: 'Bebu nosim nisko pa moram mirovati'

Trudnoća ih je iznenadila, ali i razveselila: krajem proljeća ove godine bivša Miss Hrvatske i njezin suprug postat će roditelji drugi put.

Antonija Bračulj, Miss Hrvatske 2014. godine, čeka drugo dijete, vijest je koju je potvrdila za InMagazin Nove TV. Već je u petom mjesecu trudnoće te je u drugom tromjesečju napokon predahnula jer su je prvih mjeseci mučile trudničke mučnine. Kako je rekla, bebu nosi nisko i mora mirovati. Dobila je, kaže, svega četiri i pol kilograma.

Trudnoća je nju i partnera, poduzetnika Marijana Bračulja, iako su je planirali, iznenadila jer se dogodila vrlo brzo, a osim njih dvoje svojem bratu ili sestri veseli se i njihova jednoipolgodišnja kći Lena. Bivša Miss Hrvatske priznala je da joj je početak ove trudnoće bio teži od prve, ali sada uživa u blaženom stanju te s nestrpljenjem čeka kada će drugi put postati majka - što je, kako kaže, najljepše na svijetu.

Par je dva puta rekao "uzimam": najprije su imali građansko vjenčanje 2016., dva mjeseca prije rođenja njihovog prvog djeteta, a raskošno vjenčanje u crkvi s velikom proslavom priredili su prošle godine i s njime spojili i Lenino krštenje.

Linker
14. travanj 2024 15:53