OSMINA FINALA

Bivša atletičarka u Kopenhagenu došla podržati brata, navijači joj skandirali ‘Blanka, Blanka!‘

Blanka Vlašić javno podržava svog brata Nikolu Vlašića otpočetka Europskog prvenstva. Sad je otputovala u Kopenhagen, gdje se igra utakmica za plasman u četvrtfinale.

"Ekipa, vidimo se na stadionu", rekla je bivša atletičarka Blanka Vlašić u Instagram liveu kojeg je uključila na ulicama Kopenhagena. Blanka je u u glavni grad Danske došla kako bi podržala svoga brata i reprezentativca Nikolu Vlašića na odlučujućoj utakmici sa Španjolskom. Pobjeda za Hrvatsku znači plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva.

Blanka se na ulicama pridružila navijačima koji su iz sveg glasa skandirali njezino ime te su joj dolazili s pitanjem: "Može fotka?". Sportašica je sve prihvatila, a navijačima će se pridružiti i na stadionu.

U posljednjoj utakmici Hrvatske, koju je igrala sa Škotskom, Vlašić je postigao jedan pogodak, a tata Joško tom se prigodom javio našoj novinarki.

Čitajte i: Zvijezda reprezentacije! Joško Vlašić otkrio nam je koje je obećanje obitelji dao Nikola, koji će ovih dana dobiti i dijete

"Presretni smo zbog Nikole! Dao je stvarno super gol, a i cijela utakmica bila je odlična. Utakmicu smo gledali svi skupa, kod nas. Bila je i Blanka s nama, i toliko smo navijali da smo 'izderali grla'", rekao je sretni otac i dodao kako su s Nikolom dogovorili da neće putovati na sve utakmice.

image
Blanka Vlašić umirovila se u veljači 2021. godine.
JAKOV PRKIC/CROPIX

"S Nikolom smo se dogovorili da nećemo putovati na utakmice, osim ako Hrvatska dogura daleko. Ako budemo igrali polufinale, Nikola je obećao da će po nas poslati privatni avion", dodao je Vlašić. No izgleda kako ga je Blanka preduhitrila i u Kopenhagen se uputila na osminu finala, a s njom je i njezin brat Marin Vlašić.

Svog brata Nikolu već danima bodri na društvenim mrežama. Obukla je hrvatski dres s njegovim imenom, dijeli fotografije s terena, njegove intervjue...

Navijački duh, izgleda, nije ju napustio iako je u veljači ove godine objavila kako ide u zasluženu mirovinu. Kormilo u obitelji što se tiče sportske karijere preuzeo je Nikola, koji ovih dana treba postati i otac.

Linker
18. travanj 2024 10:14