Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia
odradio je svoje

'Bit ću van ureda': Na urnebesan način Ryan poručio Blake da ne želi više djece

Blake Lively i Ryan Reynolds poznati su po vječnim podbadanjima na internetu kojima pokazuju da u njihovom domu, i uz troje djece uvijek ima mjesta za strasti i zabavu. Planiraju li dijete broj četiri? Ako se Ryana pita - ne!

Najzabavniji celebrity par na društvenim mrežama svakako su Blake Lively i Ryan Reynolds, glumci koji se obožavaju javnom podbadati i zafrkavati putem duhovitih objava i komentara koje jedno drugom ostavljaju na profilima.

43-godišnji glumac u sklopu promocije filma 'Buried' u Instagram objavi je uz isječak iz filma napisao: "Prije filma 'Deadpool' bio sam glumac. Jedan od meni najdražih projekata je film 'Buried' i upravo je izašao na streaming servisu Hulu".

Njegova 32-godišnja supruga ispod te je objave ostavila kratak komentar: "Mislim da sam zbog ovog upravo ostala u drugom stanju", a Ryan je brže bolje 'skočio' te napisao duhovit odgovor kojim je dragoj dao do znanja da mu neprospavane noći i mijenjanje pelena bebici broj četiri nisu ni na kraj pameti.

"Bit ću van ureda od 22.07. pa do sredine uvijek i zauvijek. Ako hitno trebate moju pomoć dok sam odsutan, molim kontaktirajte nekog drugog. Bilo koga. U suprotnom ću na vašu poruku odgovoriti čim prije uoči mog neočekivanog povratka. Hvala".

Blake i Ryan upoznali su se 2010. na snimanju filma "Green Lantern" gdje su među njima počele frcati iskre. Kad su se upoznali, ona je bila u vezi s kolegom iz serije "Gossip Girl" Pennom Badgleyem, a Ryan u braku sa Scarlett Johansson, no obje su veze bila na umoru. Nakon veze s Pennom, Blake je kratko hodala s Leonardom DiCaprijem, a zatim se upustila u vezu s Ryanom, s kojim je krajem 2012. stala pred oltar.

Par ima troje djece i na glasu je kao jedan od najsretnijih u Hollywoodu.

Blake Lively and Ryan Reynolds
A Special Screening of Final Portrait Hosted by Sony Pictures Classics, Solomon R. Guggenheim Museum Dominique Levy and Brett Gorvy, New York, USA - 22 Mar 2018,Image: 366706444, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia
SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čitajte i...

'Mi smo ista duša': Megan Fox opisala svoju strastvenu vezu s Machine Gun Kellyjem

Cameron Diaz kao mama: 'Mnogo je promjena, a tek sad tek razumijem što su mi govorili prijatelji'

Kultni dokumentarac kriv za dramatičnu otmicu u Ukrajini! Proslavljeni glumac ovo nije mogao ni sanjati

Linker
20. travanj 2024 10:52