Konačno pokopan

Bio je jedan od najmuževnijih glumaca: Burt Reynolds nakon dvije godine pronašao svoj mir

Glumac je preminuo u 83. godini od posljedica srčanog udara još 2018. tek sada su njegovi ostaci položeni na groblju u Hollywoodu.

Više od dvije godine nakon smrti legendarnog glumca, Burt Reynolds je konačno pokopan na posljednji počinak. Ikona filma preminula je u dobi od 82 godine, u rujnu 2018., nakon višegodišnjih zdravstvenih problema. Reynoldsovi ostaci položeni su na groblju Hollywood Forever Cemetery u privatnoj ceremoniji, kako javljaju strane agencije, ni njegova obitelj nije bila prisutna fizički, nego su sudjelovali putem Zoom aplikacije.

Njegova grobnica privremeno je označena s jednostavnom nadgrobnom pločom na kojoj piše njegovo ime. U izradi je glumčeva bista, koja bi trebala biti postavljena na mjesto posljednjeg počinka.

image
Burt Reynolds i Mark Wahlberg u filmu 'Boogie Nights' (Kralj pornića) iz 1997.
IFA FILM/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Predsjednik i suvlasnik groblja Tyler Cassity kazao je da bi bistu trebali javno otkriti u ceremoniji koja će biti priređena za glumčevu treću obljetnicu smrti.

Čitajte i: Borio se za život do zadnjeg daha: Burt Reynolds preminuo od srčanog udara

U krugu obitelji

Burt, poznat po ulogama u filmovima "Deliverance", "Smokey and the Bandit" i "Boogie Nights", doživio je srčani udar u svom domu na Floridi, nakon čega je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu Jupiter gdje je preminuo u krugu obitelji.

Ubrzo nakon smrti, glumcu je priređena dostojanstvena komemoracija u Palm Beachu na Floridi. Nakon službenog dijela koje je trajalo otprilike sat vremena, prijatelji i obitelj okupili su se u obližnjoj taverni imena E.R. Bradley's Saloon - jer bi tako nešto Reynolds jako cijenio.

"Burt je bio prava osoba, volio je takve obične stvari", kazao je izvor neposredno nakon glumčeve smrti.

Linker
15. travanj 2024 09:44