NOSTALGIČNA GLUMICA

Bilo je tako tužno! Otkrivamo što je to toliko teško palo emotivnoj Jennifer Aniston

Američka glumica teška srca je podnijela emitiranje posljednje epizode showa Ellen DeGeneres, čija je bila gošća.

Američka komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (64), nakon devetnaest godina oprostila se od svog talk showa i privremeno od malih ekrana. Posljednja epizoda ''The Ellen DeGeneres show'', emitirana je prije dva tjedna i bila je vrlo emotivna kako za voditeljicu tako i za publiku. Ali i za mnoge zvijezde koje su gostovale u proteklih 19 godina.

Kraj showa komentirala je i američka glumica Jennifer Aniston koja je otkrila za magazin People kako se zbog toga osjećala.

image

Jennifer Aniston je teška emotivka

PROFIMEDIA

"Bilo je tako tužno. Radila sam emisiju početkom godine i tada sam bila užasno emotivna'", izjavila je glumica koja se gostovala na The Ellen DeGeneres Show mnogo puta.

Podsjetimo da je Jennifer Aniston bila njezina prva gošća u rujnu 2003. a gostovala je i u posljednjoj epizodi, koja je snimljena 28. travnja i emitirana gotovo mjesec dana kasnije, 26. svibnja.

Čitajte i: SNIMKA KĆERI BRADA PITTA I ANGELINE JOLIE POSTALA HIT: 'MALA JE ODLIČNA, VIDI SE DA JE KĆI GLUMACA'

Tijekom finalne emisije Aniston i DeGeneres (64) su se prisjetile svojih zajedničkih uspomena, a posebno dirljiv trenutak bio je glumičin dar voditeljici s natpisom "Hvala ti za uspomene".

image

Ellen DeGeneres se pozdravila u posljednjoj epizoda showa s gledateljima

THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Da se nismo vidjele i isplakale u backstageu prije izlaska pred kamere, ne znam kako bi sve to završilo. Niti ovako nam nije bilo lako, nakon što smo izbacile emocije iz sebe", priznala je Aniston, kojoj su se kao gošće pridružile pjevačice Pink i Billie Eilish.

"Nije izgledalo kao posljednja emisija, ali smo svi znali da dalje više - nema", dodala je Aniston.

Pogledajte video

"Još uvijek ne mogu vjerovati da je to to. Ellen je ljudima bila izvor zabave, ljubavi, radosti i smijeha", zaključila je Aniston, a povodom kraja emisije oglasila se i voditeljica.

"Našem putovanju došao je kraj. Snimili smo posljednju epizodu našeg showa. Kad smo 2003. započeli sa snimanjem, iPhone nije postojao. Nisu postojali ni društveni mediji. Zajedno smo pratili kako se svijet mijenja, ponekad na bolje, ponekad baš i ne. Cijelo to vrijeme bila sam dio vaših života, što mi je bila najveća radost i privilegija. Hvala vam na povjerenju. Hvala vam na svemu", poručila je Ellen.

Linker
20. travanj 2024 13:41