ON OBJAVIO DA NISU SKUPA

Billie Eilish je na turneji ‘Sretnija nego ikad‘, a upravo je prekinula s dečkom

Vijest o prekidu objavio je njezin dečko, glumac Matthew Tyler Vorce na svom Instagram profilu opravdavajući se hejterima koji su ga napali da ju vara.

Iako je pjevačica i kantautorica Billie Eilish (20) vrlo zatvorena u vezi svog privatnog života, upravo se saznalo da je prekinula s dečkom, deset godina starijim glumcem Matthewom Tylerom Vorceom. A tu vijest na svom je Instagram profilu potvrdio upravo on, iako ga nitko o tome nije ništa pitao. Naime, očito je viđen u društvu neke druge žene pa su ga obožavatelji pjevačice optužili da ju vara, a on se opravdao.

''Nitko nikoga nije prevario. Veze jednostavno završavaju. Stvaranje glasina i laži na internetu je opasno", poručio je.

image

Pjevačica i njezin bivši deško Mathew Tyler Vorce

DSANCHEZ/CPR/THE DAILY STARDUST/ /BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tako je otkrio da je veza između njega i slavne pjevačice završila nakon godinu i pol dana, dok se ona oko toga nije niti oglasila. Doduše, nije nikada ni potvrdila da je s njim u vezi iako su često viđani zajedno, a pratio ju je i na nekoliko američkih koncerata njezine svjetske turneje ''Happier Than Ever'' (Sretnija nego ikad) kojom promovira istoimeni, drugi studijski album.

Ova osebujna i vrlo talentirana kantautorica, dobitnica Oscara, i brojnih drugih glazbenih nagrada poput sedam Grammyja, MTV Awards, Britt Awards, Billboard Music Award i American Music Award, sigurno nema vremena baviti se svojim, sada već bivšim dečkom jer ovih dana njezina turneja seli u Europu gdje će tijekom lipnja imati brojne koncerte u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Belgiji i Švicarskoj.

image

Billie Eilish svjetsku turneju 'Happier Than Ever' započela 3. veljače u New Orleansu

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

A u nedavnom razgovoru s voditeljem Romanom Kempom za radio emisiju ''Capital Breakfast'' o svom romantičnom životu kratko je komentirala: ''Imala sam veze i držala ih dalje od očiju javnosti, a i za ono malo što sam dozvolila da se sazna - danas žalim. Razmišljam o ljudima koji su svoje veze iznijeli u javnost, onda prekinu i sve to postaje opet javno.''

Linker
16. travanj 2024 07:53