pojavio se u HNK

Bezuvjetna podrška i ljubav! Niko Kranjčar bodrio Zrinku Cvitešić na premijeri hit predstave

Niko Kranjčar iza sebe ima bolan period, tijekom kojeg se nosio s gubitkom voljenog oca. Tada ga je njegova dugogodišnja partnerica svesrdno podržavala, a na neko vrijeme prekinula i odlazak na probe u HNK. No, Zrinka Cvitešić sve je nadoknadila i odigrala još jednu sjajnu predstavu.

Bezuvjetna su si podrška Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić, stoga ne čudi što je nogometaš podržao svoju dugogodišnju partnericu i na premijeri predstave "Kad svijeće dogore". U zagrebački HNK stigli su brojni zaljubljenici u kazalište, predstava u režiji Branka Ivande bila je željno iščekivana. Uz Zrinku, u njoj su igrali i Goran Grgić te Siniša Popović.

Niko je na predstavu stigao s crnom zaštitnom maskom na licu, a prije negoli je se zaputio do svog mjesta, srdačno se pozdravio s kazališnim redateljem Ivicom Buljanom.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Čitajte i: Tuga u obitelji! Zrinka Cvitešić zbog smrti Zlatka Kranjčara povukla se na nekoliko dana s proba predstave znakovitog imena

Prvi je ovo put da se Kranjčar pojavio na javnom događanju otkako je preminuo njegov voljeni otac Zlatko Kranjčar. Zbog njegovog odlaska, Zrinka Cvitešić prekinula je na neko vrijeme probe za predstavu, posvetivši se u najtežim danima samo svom voljenom. Vratila se nakon teškog perioda na probe i maestralno odigrala svoju ulogu.

image
Mara Bratoš

Čitajte i: Branko Ivanda otkriva čime ga je osvojila glumica Zrinka Cvitešić te kako podnosi mušice svojih blizanaca

Predstava "Kad svijeće dogore", nastala je u koprodukciji Teatra Erato kojeg vodi Lidija Ivanda i HNK u Zagrebu, a grandiozni tekst o bezuvjetnoj ljubavi i životnom prijateljstvu 2006. igrao je i na londonskom West Endu. Umirovljenog generala kojeg u hrvatskoj predstavi tumači Siniša Popović u londonskoj verziji glumio je Jeremy Irons. Zrinka Cvitešić u predstavi igra dvije uloge, a kako je nedavno dobila ulogu u novom Amazonovom serijalu "The Power" uz oskarovca Tima Robbinsa čije snimanje kreće za koji mjesec, alternativa u predstavi joj je kolegica Iva Mihalić.

image
Mara Bratoš
Linker
19. travanj 2024 02:08