KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
renesansa slika

Beyonce je ponovno srušila internet: Za cover novog albuma prekrivena je samo nakitom

Album ‘Renaissance‘ njezin je prvi solo album nakon pauze od šest godina kada je snimila ‘Lemonade‘.

Album ‘Renaissance‘ njezin je prvi solo album nakon pauze od šest godina kada je snimila ‘Lemonade‘.

R&B zvijezda Beyonce nedavno je objavila novi singl "Break My Soul" koji je oduševio i Michelle Obamu. Naime, singl će se naći na njezinom nadolazećem albumu "Renaissance" za kojeg je sada objavila i cover fotografiju. No ne bilo kakvu!

Budući da je Renaissance njezin prvi solo album nakon "Lemonade" iz 2016., koji izlazi 29. srpnja, morala je napraviti nešto posebno. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj jaše svjetlećeg konja, odjevena samo u srebrni nakit. Neki su ovaj cover usporedili s njezinom naslovnicom Voguea na kojoj je izgledala prilično kraljevski.

Čitajte i: Beyonceina nova pjesma veliki je hit: Osvojila je čak i Michelle Obamu!

"Stvaranje ovog albuma omogućilo mi je mjesto za sanjarenje i pronalaženje bijega tijekom strašnog vremena za svijet. Omogućio mi je da se osjećam slobodno i pustolovno u vrijeme kada se malo što drugo pomicalo. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto bez osude. Mjesto bez perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje, osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje istraživanja. Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj glazbi. Nadam se da će vas inspirirati da se pomaknete. I da se osjećate jedinstveno, snažno i seksi kao vi", napisala je Beyonce ispod fotografija.

Njezini obožavatelji su bili oduševljeni, komentirajući da je "kraljica svijeta" te da joj "hvala što nas uvijek potiče da pronađemo moć kroz drmuckanje".

Beyonce je suptilno natuknula da se vraća glazbi ranije ove godine njezini već uobičajenim potezom - brisanjem svojih profilnih slika na svim svojim računima na društvenim mrežama jer to u njezinom slučaju znači da nešto priprema.

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Michelle Obama oduševljena je novom pjesmom r&b zvijezde. "Kraljica Beyonce, opet si to učinila! "Break My Soul" je pjesma koja nam svima sada treba, a ja ne mogu a da ne zaplešem i ne pjevam dok slušam! Jedva čekam album!", napisala je Obama nedavno na svom Instagramu.

Linker
26. travanj 2024 18:51