100. ROĐENDAN

Betty White sprema se proslaviti stoti rođendan i otkriva recept za sretan život: ‘Nepopravljivi sam optimist‘

Danas White uživa u mirnom životu u Los Angelesu igrajući križaljke i kartaške igre, a također voli gledati dokumentarne filmove o životinjama i sport, posebice golf.

Vremešna Betty White (99) se sprema proslaviti stoti rođendan 17. siječnja. U ovotjednoj naslovnici časopisa People, White ekskluzivno govori kako se osjeća sada kada se približava brojci od 100 godina. "Jako sam sretna što sam tako dobrog zdravlja i osjećam se tako dobro u ovim godinama", kaže glumica veteranka.

Prema njenim riječima, to što je "rođena kao nepopravljivi optimist" ključ je njezine optimistične prirode. "Dobila sam ga od svoje mame, i to se nikada nije promijenilo.Uvijek nalazim pozitivnu stranu svega."

Što se tiče njezine prehrane za dugovječnost, White se našalila: "Pokušavam izbjegavati sve zeleno. Mislim da djeluje", rekla je.

image

Betty White i Allen Ludden

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

White je imala karijeru iz snova u Hollywoodu. Također je glumila nezaboravne uloge u seriji ‘The Golden Girls‘ i ‘The Mary Tyler Moore Show‘. Kasnije u svojoj karijeri, igrala je kultne uloge u ‘Hot in Cleveland‘ i u filmu ‘The Proposal‘ iz 2009. godine.

Danas White uživa u mirnom životu u Los Angelesu igrajući križaljke i kartaške igre. Također voli gledati dokumentarne filmove o životinjama i sport, posebice golf. White, koja je dugogodišnji zagovornik dobrobiti životinja, također je dugogodišnji član Centra za učenje o divljim životinjama, akvarija Monterey Bay i udruge Actors and Others for Animals.

Poznati prijatelji Betty White podijelili su svoja iskustva s "vrlo smiješnom" glumicom.

image


Betty White

SMPGLOBE PHOTOS/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Betty White slavi stoti rođendan u specijalan film o samoj sebi: Svi su pozvani na sudjelovanje

"Došla bi u moju emisiju The Carol Burnett Show i ako je u jednom od naših skečeva bilo i tračaka rizičnoga humora, uigrala bi ga i učinila ga još smiješnijim i dodala malo namigivanja da pokaže da je razmišljala o nečemu seksi", kaže Carol Burnett. "Ona nije stand-up komičarka, ona nije šaljivdžija. To je jednostavno njen način kako bi nas nasmijala."

I kolege iz filma ‘The Proposal‘ Sandra Bullock, Ryan Reynolds i Mary Steenburgen imaju samo pohvale za nju.

Bullock također kaže da se nada da će White prihvatiti svoj rođendan "na isti način na koji je slavila svaki dan svog života: humorom, ljubaznošću i votkom na ledu, nazdravljajući činjenici da je ona opasna te da nas je sve ostavila u prašini", rekla je poznata glumica.

image



DAN STEINBERG/BEI/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu, Reynolds, koji je obožavatelj kutne glumice "otkad zna za sebe", kaže: "Čuo sam da scenariji za ‘Golden Girls‘ imaju samo 35 stranica, što ima smisla jer toliko smijeha dolazi od Betty pa ni ne treba više teksta", rekao je Ryan.

Steenburgen kaže da White "ispušta toliko svjetla u svijet", i TV legenda to čini s "prekrasnim osmijehom s rupicama".

image


Betty White

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Njen suprug Ted Danson, koji zajedno s White radio na podršci očuvanja oceana, kaže da čak uzima lekcije od zvijezde o tome "kako živjeti".

image


Betty White

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Poznata zagrebačka trenerica promijenila je živote mnogih ljudi: Stalno puni dvorane, a njeni treninzi daju odlične rezultate

"Nije ona samo sama po sebi radosna osoba. Ona se budi svaki dan i odluči biti takva", dodaje 74-godišnja zvijezda serije The Good Placea. "Mislim da ona vodi vrlo svrhovit život", rekao je.

Njen dugogodišnji agent i prijatelj, Jeff Witjas, također je rekao za časopis People: "Betty živi životom u sreći. Ona uvijek prvo misli na druge i ostaje pozitivna bez obzira na sve, čak i kada je pobijedim u našoj omiljenoj igri gin remija!"

Linker
16. travanj 2024 10:30