NE ODUSTAJU

Ben Affleck i Jennifer Lopez nakon romantičnih zaruka u potrazi za vilom iz snova

Par je razgledavao kuću vrijednu 68 milijuna dolara u Los Angelesu, samo nekoliko tjedana nakon što su se zaručili.

Ben Affleck (49) i Jennifer Lopez (52) uskoro bi mogli živjeti u mega vili u Los Angelesu. Naime, paparazzi su ih zabilježili kako gledaju kuću koja je navodno koštala nevjerojatnih 68 milijuna dolara, a pridružila im se i Jenniferina sestra Lynda. Djelovali su dok je Ben nosio bijelu košulju i smeđe hlače, a Jennifer tamnozelenu košulju i traperice.

Vijest o potrazi za novom vilom dolazi samo mjesec dana nakon što su se zaručili. Iako su odlučili stupiti u brak nakon drugog pokušaja, planovi za bebu su po svemu sudeći drugačiji. Prema jednom izvoru, ne planiraju proširiti svoju obitelj s još djece. “Oni ne žele novu djecu – oboje su prošli taj dio svog života”, navode američki mediji.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez U Los Angelesu

BELLOCQIMAGES/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par već ima petero djece iz prijašnjih brakova. Affleck je otac Violeti (16), Seraphini (13) i Samueli (10) koje dijeli s glumicom Jennifer Garner, dok je Lopez majka 14-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje dijeli s Marcom Anthonyjem. Često se viđaju vani sa svom svojom djecom te uživaju u zajedničkim aktivnostima.

Prema navodima američkih medija, bivša Affleckova supruga podržava njihovu vezu te nema problema s novom ljubavi svog bivšeg supruga.

“Uopće joj ne smeta kada djeca odu da provedu vrijeme sa svojim ocem i JLo jer i njoj to daje malo vremena samoj, što je za nju tako rijetko”.

image

Romantični par u potrazi za vilom

MESSIGOAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Lopez je bila u vezi sa zvijezdama kao što su Ojani Noa, Cris Judd, Sean Combs, Ben Affleck te Marc Anthony. Mediji vrlo rado prate njen privatni život, a vezu s Affleckom je obnovila nakon dugo godina. Javnosti su bili poznati imenom "Bennifer". Glumac joj je tada darovao 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara., dok ga je ona tada nazivala "onim pravim", međutim razišli su se zbog 'nepomirljivih razlika' i oboje fokusirali na karijere.

Vjenčanje, koje je trebalo biti održano 14. rujna 2003. godine, otkazano je samo nekoliko sati prije početka. Ove godine obnovili su zaruke te obradovali fanove diljem svijeta koji nisu mogli prežaliti prekid romantičnog para.

Linker
23. travanj 2024 15:56