obiteljsko druženje

Bella Hadid se nakon shoppinga od majke Yolande oprostila poljupcem u usta

Manekenka je poslije modnog snimanja u New Yorku u pratnji majke otišla u kupovinu, a kad je s novim čizmama htjela otići, Yolanda Hadid ju je zagrlila i poljubila u usta.

Ležeran outfit i poljubac s mamom najkraći je opis nedavnog izlaska top modela Belle Hadid u New Yorku.

Ondje je nedavno imala modno snimanje i pokazala zavidne trbušnjake u kratkom, crnom topu i širokim hlačama iste boje, no za neformalni izlazak s mamom Yolandom izabrala je majicu kojom je pokrila gornji dio tijela. Kako već neko vrijeme otvoreno moli da joj mediji i javnost pokažu malo empatije jer se dugo bori bori s napadajima plača, osjećajem nelagode, opće napetosti, zabrinutosti, velikog stresa, a katkad i panike, izabrala je široku majicu s uočljivim natpisom "Empathy" brenda Mayfair.

Vrećica marke Max Mara i par čizama koje su provirivale iz nje otkrivaju da je bila u shoppingu s majkom Yolandom, bivšom natjecateljicom reality showa "Real Housewives Of Beverly Hills" a danas svojom menadžericom. Da ne bi bilo zabune tko je u tom odnosu glavni, mama ju je na odlasku posesivno zagrlila i poljubila u usta.

image

Bella Hadid s majkom Yolandom na ulicama New Yorka

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nije se predala tjeskobi: Bella Hadid zbog narušenog mentalnog zdravlja uvela je novu rutinu i promijenila život

U anglo-saksonskom svijetu takav poljubac nije rijetkost, premda izaziva podizanje obrva. Primjerice, David Beckham tako ljubi svoju jedinicu Harper, ne mareći za komentare koji redovito uslijede.

Isti dojam ostavila je i Yolanda, a fanovi američke manekenke ističu da nije potrebno odraslo dijete ljubiti u usta da pokažete koliko ga volite.

image

Bella Hadid vraća se u svoj stan u New Yorku.

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Štoviše, možda bi top modelu bilo draže da je mama pusti na miru ili barem olabavi čelični stisak kojim nadzire njezinu karijeru i privatni život? Naime, Bellina veza s kanadskim glazbenikom The Weekndom pukla je zbog miješanja njene mame. Ni redatelj Marc Kalman s kojim manekenka izlazi od 2020. navodno nije oduševljen nametljivom Yolandom.

Linker
17. travanj 2024 11:55