BLAGDANSKE RADOSTI

Beckhamovi objavom na Instagramu nasmijali obožavatelje: Rugaju se svojim pjevačkim sposobnostima

Victoria je kasnije na Instagramu podijelila obiteljsku božićnu fotografiju na kojoj dotjerani supružnici poziraju sa svoje četvero djece - Brooklynom (22), Romeom (19) Cruzom (16) i Harper (10).

U videu koji su na Instagramu objavili Victoria (47) i David Beckham (46), slavni supružnici se međusobno zezaju na račun svojih pjevačkih sposobnosti, piše Page Six.

"O moj Bože, on se toliko trudi s tim lošim pjevačkim vokalom", kaže Victoria u videu dok je David pjevao "The Christmas Song" Nata King Colea dok sjedi pored vatre sa šeširom Djeda Mraza.

"Oh, oprosti... Oprosti, Adele", pametno je uzvratio njen muž u šali uspoređujući vokalni raspon svoje supruge s onim pjevačice novog hita "Easy on Me".

image


Victoria and David Beckham

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: San svakog muškarca! David Beckham dizajnirao vlastiti automobil: 'Ovo je san svakog muškarca'

Činilo se da se obožavatelji nisu mogli zasititi njihove zafrkancije na društvenim mrežama, ostavljajući im komentare poput: "Usuđujem se reći da te je muž dobro zeznuo! @victoriabeckham."

"Mislim, njegova supruga je međunarodna pop zvijezda i ikona", napisala je drugi pratiteljica. Slatko je što se on toliko trudi."

Victoria je kasnije na Instagramu podijelila obiteljsku božićnu fotografiju na kojoj dotjerani supružnici poziraju sa svoje četvero djece - Brooklynom (22), Romeom (19) Cruzom (16), i Harper (10).

"Božićni poljupci Beckhamovih!", napisala je Victoria ispod fotografije.

Čitajte i: Victoria Beckham priznala: 'Nemam neki dobar bračni savjet za sina Brooklyina'

Linker
24. travanj 2024 19:00