Slavna prijateljica

Baš kao Monica: Courtney Cox zbog svoje strasti proširila liniju proizvoda

Glumica je osmislila niz proizvoda za njegovanje namještaja i kuće, linija je održiva i upakirana kao najluksuzniji kozmetički brendovi.

Još jedna poznata "Prijateljica" uz svoju glumačku karijeru gradi i onu poslovnu, tako je Courtney Cox pokrenula brend proizvoda za kućanstvo pod imenom Homecourt (u slobodnom prijevodu - domaći teren). Njena linija proizvoda je održiva, chic i gotovo pa sanjiva. Svojoj liniji proizvoda Courtney je dodala i mirisne svijeće kao i kremu za ruke. Od ranije, kako znamo, proizvodi sapun za pranje ruku, deterdžent za suđe i univerzalni čistač površina.

Prema niši koju je Cox odabrala, izgleda da se "konzultirala" sa likom Monice Geller iz serije Prijatelji (koju je utjelovila), a koja je bila poznata po iznimnoj urdnosti i opsesivnom čišćenju.

"Htjela sam da miris svijeće bude dovoljno jak da ispuni prostoriju, a njen obilk i boja da pašu uz svaki stil. Prototip je zapravo ručno izrađen u mom vrtu", objasnila je Cox.

I za kremu za ruke imala je filozofiju od koje nije odustala dok je nije postigla. "Htjela sam napraviti kremu za ruke koja bi bila jako hidratantna, a da nije masna također i da ima lijepi miris. Konačno smo u tome uspjeli", pohvalila se Courtney.

Čitajte i: LolaVie je vani! Jennifer Aniston pokrenula kozmetičku liniju za njegu kose koju je dugo pripremala

Voli čistoću

Baš poput svog slavnog lika, Cox je također slaba na kućni dekor i čistoću, što je konačno odlučila pretočiti u posao. Baš poput njene slavne prijateljice Jenifer Aniston, koja je od prvog kadra u Prijateljima postala sinonim za odličnu frizuru i kvalitetnu kosu. Stoga je Jen pokrenula vlastiti brend proizvoda za njegu kose LolaVie.

I mirisne svijeće i kreme za ruke dolaze s istim prepoznatljivim aromama ostatka Homecourt asortimana: cece, ciparska metvica, list nerolija i ruža penjačica. Trenutno su raspoloživi za prednarudžbe. Proizvode je moguće kupovati individualno ili u setovima.

Linker
18. travanj 2024 02:21