vruća kampanja

Baš kao mama: Atraktivna Madonnina kći odlično nosi vrući modni klasik

Model Lourdes Leon u kampanji za luksuzni brend Mugler zabljesnula je u korzetu koji je devedesetih godina bio zaštitni znak njezine slavne mame.

Lourdes Maria Ciccone Leon, 25-godišnja kći glazbene ikone Madonne, na svom se Instagramu pohvalila novim modnim angažmanom. Mlada žena jedna je od zvijezda kampanje kuće Mugler za liniju korzeta koji nose predznak bondage stila. U skladu s tim, Lourdes u jednom od videa stoji na vrhu limuzine i mazno pleše - čime je odala počast svojoj majci.

Za seksi korzete u nude boji, kreativnog direktora Muglera Casey Cadwalladera nadahnuo je upravo Madonnin styling iz devedesetih godina.

Konkretno, korzet s neobičnim grudnjakom koji je dizajnirao osobno veliki Jean Paul Gaultier za Madonninu turneju Blonde Ambition Tour 1990.

image

Madonna je seksi korzete donijela na glazbenu scenu.

EUGENE ADEBARI/SHUTTERSTOCK

Uz to što neodoljivo podsjeća na svoju majku, unatoč crnoj kosi, Lourdes je u kampanji za Mugler pokazala i plesni talent. Za to je , pak, zaslužno oboje njezinih roditelja. Prije glazbene karijere Madonna je za život zarađivala kao plesačica, a Lourdesin otac Carlos je profesionalni plesač koji je u vrijeme kad se Madonna s njim spetljala radio kao njezin osobni trener.

image

Lourdes je njezina poznata majka veliki uzor u svemu.

STARTRAKS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zgodnog Carlosa glazbenica je upoznala 1994. godine, a zajedno su bili tri godine. U to vrijeme naveliko se pisalo kako je Madonna silno htjela imati dijete s Carlosom jer ga je smatrala izuzetno lijepim muškarcem. Da je bila u pravu, dokaz je i modna karijera njihove zajedničke kćeri Lourdes za kojom se trgaju sve razvikane modne kuće.

Čitajte i: UVIJEK SVOJA: MADONNINA NASLJEDNICA RUŠI SVE TABUE U KAMPANJI DONJEG RUBLJA!

Linker
16. travanj 2024 07:31