zimska idila

Babymoon iz snova: Maja Šuput probudila se u jednom od najljepših hrvatskih resorta

Glazbenica boravi u resortu na Plitvičkim jezerima, gdje se jutros probudila u pravoj zimskoj bajci. Posljednje tjedne trudnoće Maja Šuput će, izgleda, provesti u opuštanju i pripremi na sve ono što joj slijedi kada njezin sin bude rođen.

Pjevačica Maja Šuput pronašla je svoj recept za savršenu trudnoću. Red putovanja i uživanja, red poslovnih dogovora pa ponovno red odmora. Poznata hrvatska pjevačica, koja se u trudnoći ne boji krenuti na put, fanovima se putem Instagrama već javila iz Italije i Dubaija, a sad je svoj mali kutak mira, pronašla puno bliže, na Plitvičkim jezerima.

Pjevačica iz koje je već dobrih sedam mjeseci trudnoće, objavila je fotografiju koja ostavlja bez daha, a koja prikazuje čarobnu kućicu za odmor te još ljepši pogled koji poznati hrvatski resort nudi.

"Probuditi se ovako... Dobro jutro svima", napisala je Maja uz svije fotografije na kojima leži u krevetu uz prozor, uživa u šalici toplog napitka i upija idiličnu zimsku atmosferu.

Čitajte i: Maja Šuput: ‘Uopće ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo‘

Kroz velike prozore drvene kućice za odmor, vide se visoka stabla puna snijega, kao iz neke čarobne zimske bajke.

Je li riječ o babymoonu na koji ju je odveo suprug Nenad Maja nije otkrila, no svojom je fotografijom na kojoj nosi raskošni ružičasti kućni ogrtač brenda Versace.

Čitajte i: Sva blista: Maja Šuput podijelila novu trudničku fotografiju i otkrila koliko joj još ostaje do poroda

Inače, Maja je u trudnoći bila izuzetno marljiva - uz slušalice, mikrofone i dnevnike za djevojčice koje je izbacila na tržište najavila je i izlazak kupaćih kostima pod njezinim brendom MAJUSHKA.

Linker
28. ožujak 2024 17:46