/ Hanza Media
STIŽE RODA

Baby boom u domaćem svijetu slavnih - imamo čak 13 trudnica

Ovih dana svi bruje o rođenju blizanaca koji su na svijet stigli kao kruna ljubavi Amal i Georgea Clooneya, dok je posljednja beba koja se rodila na domaćem zvjezdanom nebu stigla u obitelj pjevača Ivana Dečaka i njegove Nine Celio-Cege. Idućih mjeseci stiže nam još puno celebrity prinova – donosimo tko sve od slavnih parova čeka bebu.

Doista je dug popis slavnih domaćih trudnica, a jedna od posljednjih koja je objavila trudnoću je Ljupka Gojić Mikić. Bivša manekenka i danas dizajnerica roditi bi trebala krajem godine, a prinovi se neizmjerno veseli i Ljupkin suprug, nogometaš Mihael Mikić, te kćerkice Jana Sienna i Mila Amelie.

Trudna je ii HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja će prvi put postati mama. S direktorom fotografije na HRT-u Makom Vejzovićem čeka blizanke, a djevojčice bi se trebale roditi u početkom kolovoza. Po savjetu doktora trenutno miruje, a najradije vrijeme provodi čitajući knjige i gledajući filmove.

Supruga našeg proslavljenog nogometaša Luke Modrića, Vanja Modrić, rodit će njihovo treće dijete. Proširenju obitelji, koje slijedi najesen, vesele se i njihov sedmogodišnji Ivan i četverogodišnja Ema. Premda je vijest o dolasku prinove u medije dospjela sredinom svibnja, obitelj je još koji tjedan pokušavala čuvati svoju privatnost, no ponosna trudnica ipak nije mogla ne zagrliti supruga nakon što je Real Madrid ponio naslov prvaka Europe i čestitati, što je odmah privuklo fotografe.

Friends

A post shared by real madrid family (@realmadridfamily) on

Glumica Ivana Roščić i njezin suprug, naftni tehničar Marko Balić čekaju svoje drugo dijete. Njihov sinčić Toma napunio je dvije godine i neizmjerno se veselili bebici. Njezina pak kolegica Petra Kurtela s dečkom Igorom čeka sina. Iako ju je trudnoća zatekla, sada sreću svojih trudničkih dana rado dijeli na društvenim mrežama gdje u šali dodaje: 'Kako da se ne naslikavam kad napokon imam obline!'

Trudne su i obje nerazdvojne sestre Zaninović, tekvondašice Lucija i Ana. Lucija se u svibnju udala za odabranika svog srca Nala Kuzmanića pa ove godine zaista imaju mnoštvo razloga za slavlje. Ana Zaninović pak prinovu čeka s dečkom Dujom Đapićem, a roditelji će postati samo mjesec dana nakon Lucije i Nala.

Promo
Ana i Lucija Zaninović

Pjevačica Ivana Kovač i njezin dečko Elvir Hasanhodžić, a kojim je u vezi deset godina, roditelji će postati na ljeto. S javnošću su podijelili i vijest da čekaju djevojčicu.

I fotografkinja Mara Bratoš i glumac Nikša Kušelj se nakon četiri godine veze neizmjerno vesele svom prvom djetetu koje bi svijet trebalo ugledati najesen.

Trudna je i Lana Bucat, životna partnerica nogometnog trenera Igora Štimca. 36-godišnjakinja ne krije sreću, baš kao ni njezin 13 godina stariji nevjenčani suprug. Par već ima sina Ivana koji je rođen 2012. godine, a posebno je sretan što će postati stariji brat. Igor pak iz prvog braka ima još i sina Luku i dvije kćeri, Miju i Deu.

Hvar, 230811.
Bivsi nogometas Igor Stimac sa svojom trudnom djevojkom Lanom Bucat na veceri u restoranu Gariful.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
/ CROPIX

Najljepše trenutke proživljava violončelist Luka Šulić i njegova Tamara Zagoranski. Zaručili su se krajem prošle godine na Novom Zelandu, a nekoliko mjeseci kasnije objavili su i da čekaju bebicu. Par je u vezi dvije godine, a nema sumnje kako će nakon zaruka i prinove zvoniti i svadbena zvona.

Instagram/Luka Šulić

Beba stiže i u dom radijskog i televizijskog voditelja Frane Ridjana i njegove supruge Lee, a čekaju – sina.

Bivša misica Maja Cvjetković i poduzetnik Andrija Kević očekuju djevojčicu, a već su otkrili da će je nazvati Vita.

Linker
19. travanj 2024 11:34