NE ODVAJAJU SE

Arija Rizvić ne skriva zaljubljenost: Mlada redateljica oduševila fotografijom u zagrljaju dečka

Glumica i redateljica objavila je rijetku fotografiju s dečkom i sportskim novinarom Markom Vargekom, a njezini pratitelji odmah su ih "zatrpali" komplimentima.

Našoj mladoj glumici i redateljici Ariji Rizvić, čini se, ruže cvjetaju na svim poljima. Nakon niza uspješnih uloga na kazališnim daskama i televiziji, Riječanka s dugogodišnjom zagrebačkom adresom nedavno je debitirala kao redateljica s predstavom '64' koja trenutno igra u HNK, a sada se na Instagramu pohvalila i srećom na privatnom planu.

Ne skrivaju zaljubljenost

Na posljednjoj fotografiji koju je mlada glumica objavila, 'uhvaćena' je u spontanom trenutku u zagrljaju dečka i sportskog novinara Marka Vargeka. U svečanim modnim kombinacijama par nije skrivao zaljubljenost, a njihova rijetka zajednička fotografija oduševila je Arijine pratitelje koji su odmah komentirali objavu.

Čitajte i: Arija Rizvić o neplodnosti, Severini i ljubavi s Markom Vargekom: ‘Jedva čekam s partnerom pobjeći na putovanje‘

"Divni", "Kakva filmska fotka. Predivni ste", "Prekrasno", samo su neki od komentara Arijinih obožavatelja.

Marko i Arija neko su vrijeme skrivali vezu, a javnost je za nju saznala u veljači ove godine kada je i Vargek potvrdio da ima novu djevojku.

"Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super", rekao je tada zaljubljeni novinar, a vezu je potvrdila i Arija.

Čitajte i: Zaljubljeni do ušiju! Arija Rizvić i Marko Vargek neko vrijeme su skrivali romansu, a sada uživaju u svakom trenutku

"Istina je, zajedno smo. Sve nam je novo i lijepo. Sretna sam", priznala je za Jutarnji list redateljica koja je u listopadu gostovala u našem videoserijalu 'Priče sa špice' gdje je otkrila kako su i ona i Marko trenutno prezaposleni, no "izgubljeno" zajedničko vrijeme nadoknadit će uskoro na nekom putovanju.

"Želimo se odmoriti, posvetiti jedan drugome, a još uvijek ne znamo gdje će to biti. Vjerojatno ćemo odlučiti dan ranije", rekla je tada simpatična Arija.

Linker
25. travanj 2024 03:49