NEMA MIRA

Ariana Grande u panici: Stalker joj provalio u dom na rođendan te prekršio zabranu pristupa

Muškarac koji je već bio uhićen zbog uhođenja Ariane Grande ponovno je uhićen... ovaj put nakon što je provalio u njezin dom u Montecitu.

Amerikanac Aharon Brown ne pušta na miru pop pjevačicu Arianu Grande! Naime, provalnik je uhićen prošlog rujna u njezinoj kući u L.A. nakon što se pojavio s velikim lovačkim nožem te navodno vrištao na njezino osiguranje: "Je***no ću ubiti i vas i nju!" Uhićen je zbog kaznenih prijetnji, a sudac mu je izdao zabranu prilaska pjevačici.

Međutim, to ga nije spriječilo. Nedavno je prekršio zabranu prilaska nakon što je pokušao pronaći Arianu i očito joj se približio. U utorak se trebao prijaviti zbog kršenja zabrane prilaska, no u nedjelju je otputovao u Montecito i provalio u njezinu kuću.

Prema navodima TMZ-A, u nedjelju je Brown nekako ušao u Arianin dom u Montecitu. U to vrijeme ona nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm i pojavili su se policajci i uhitili Browna.

Čitajte i: Ariana Grande predstavila svoju prvu make-up kolekciju koju je osmislila prema svom specifičnom načinu šminkanja

image

Ariana Grande

B4859/AVALON/PROFIMEDIA B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Provalnik je priveden za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Na kraju se izjasnio policajcima da nije kriv. Brown je trenutno u pritvoru i čeka se presuda.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno u medijima izjavila da imala više puta paranoju u života te da je navodno čak imala paranormalna iskustva.

image

Pop zvijezda Ariana Grande

MADAME TUSSAUDS HOLLYWOOD/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MADAME TUSSAUDS HOLLYWOOD/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Osjetila sam intenzivnu i strašnu negativnu energiju koja se širila čitavim autom, baš kao i miris sumpora koji je jedan od znakova demonske prisutnosti", izjavila je za Complex magazin.

Nakon te situacije, pjevačici su se počele događati neobične stvari, pa je tako jedne noći čula šapate, a činilo joj se i kao da vidi strašne prikaze u crnoj i crvenoj boji. Po svemu sudeći zvijezda nema baš mira, a neugodna iskustva samo se redaju jedno za drugim.

Linker
15. travanj 2024 13:21