U tome nema ništa loše

Antonija Mišura Sandrić hrabro pokazala najljepši dio majčinstva: ‘Mnoge majke zbog ovog osjećaju sram‘

Da u dojenju u javnosti nema ništa loše, pokazala je hrvatska košarkašica koja je u veljači donijela na svijet svoje prvo dijete. Na društvenim mrežama objavila je preslatku fotografiju kojom je oduševila mnoge majke.

Šibenska košarkašica Antonija Mišura Sandrić u veljači ove godine rodila je prvo dijete - kćerkicu Taru koju je dobila u braku s Markom Sandrićem, bivšim šibenskim košarkašem. Od tada uživa u majčinstvu, a sada je prvi put otkrila što joj je najljepše kod ove uloge.

Na Instagramu je tako podijelila fotografiju na kojoj doji Taru, napisavši:

"Mislim da je dojenje najljepši dio majčinstva. Meni osobno je to predivno i nikad nisam imala problem u javnosti dojiti ili se sakrivati, naravno uvijek uz dozu pristojnosti među ljudima, ali zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti?", upitala je Antonija svoje pratitelje.

Dok mnoge žene još uvijek nemaju hrabrosti dojiti u javnosti zbog straha od osude onih koji misle da to nije primjereno (iz razloga jer objektiviziraju ženske grudi koje imaju samo jednu namjenu), Antonija je shvatila da u tome nema apsolutno ništa loše jer dijete dolazi na prvo mjesto, pogotovo ako je gladno. S njom su se složile i brojne majke koje su joj u komentarima ostavile riječi podrške.

Antonija je za magazin Gloria u rujnu otkrila kako je provela ljeto s kćeri i u čemu je najviše uživala.

- Od osamnaeste godine nisam imala slobodno ljeto, a lanjskoga rujna trbuh mi je bio do zuba. Zato sam sada sve nadoknadila, unatoč krizi s koronom. Tara se obožava brčkati u moru pa nastojimo što više vremena provesti na plaži. Uz to, šećemo po gradu, zajedno idemo u nabavu namirnica, kuhamo, igramo se... - otkrila je ponosna mama.

image
Tarina soba je kutak za male princeze, uređen u sivim i nježnoružičastim tonovima.
SASA BURIC/CROPIX

Prve Tarine mjesece, rekla je Antonija, proveli su zatvoreni u kući, no ni korona nije mogla pokvariti veselje zbog dolaska kćerkice na svijet.

- Tijekom karantene nismo se usuđivali primati goste, niti smo ikamo išli. Srećom da je Tara od prvoga dana dobra beba pa smo se Marko i ja sami snalazili - govori Antonija koja je zahvaljujući upravo Tari zavoljela kuhanje pa sad radi mnogobrojne specijalitete pod budnim okom kćerkice.

Čitajte i:

U domu najljepše hrvatske sportašice! Antonija Sandrić uživa s kćerkicom: 'Tara je slika i prilika tate'

Antonija Sandrić kćeri priredila posebno slavlje: U odabranim haljinama izgledale su kao princeze

Antonija Mišura Sandrić rodila je prvo dijete, na svijet je stigla curica!

Dvostruko slavlje u domu Antonije Mišure: Trudna sportašica otkrila spol bebe

Hrvatska sportašica izvan sebe od veselja: 'Hvala Ti Bože što si mi dao šansu za ovo'

Linker
25. travanj 2024 13:52