Hit!

Antonija Blaće priredila potpuno neočekivanu rođendansku proslavu, koja je oduševila sve uzvanike

Navikli smo na rođendanska slavlja na kojima nas se ugošćuje uz slasne zalogajčiće i dobru kapljicu, no popularna voditeljica dosjetila se domišljatije, one o kojoj će se sasvim sigurno još dugo pričati.

Antonija Blaće, jedna od omiljenih TV voditeljica, proslavila je 42. rođendan, a iako joj je sam dan rođenja 2. listopada "pao" na subotu, ove ga je godine proslavila u - ponedjeljak. Okupila je najdraže prijatelje i kolege te je uz supruga Hrvoja Brlečića obilježila ovaj za nju poseban dan.

Da je proslava uistinu bila neobična, ne samo zbog dana u tjednu, otkrila je i Antonijina dugogodišnja prijateljica i kolegica s RTL-a Marijana Batinić. "Nama slikarima Instagram sinoć nije nedostajao. Imali smo pametnijeg posla… Nisam još nikad bila na rođendanskom tulumu uz slikanje i vino - do jučer", oduševljeno je kazala Marijana.

Batinić se dotaknula i velikog 'potopa' društvenih mreža koji se dogodio iste večeri, no kako je i sama rekla oni su imali svoju originalnu zabavu.

"Sinoć sam proslavila rođendan najbolje ikad! Mislila sam i mislila kako proslaviti, a da bude malo drugačije! I domislila! Vodila sam ekipu na slikanje i vino!", pohvalila se Antonija uz niz fotografija na kojima je pokazala kako njeni prijatelji, među kojima je i dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić, s guštom slikaju.

Čitajte i: Omiljeni odjevni predmet Antonije Blaće: Odabrala ga je za projekt, zabavu s prijateljicom i filmsku premijeru

'Sretno svima'

"Svi smo još pod dojmom, bilo je savršeno. Pijuckaš vino i slikaš na platnu uz stručno vodstvo! Sretan svima moj rođendan", našalila se Tonka.

Kolegica i prijateljica Batinić oduševljena je time što je njoj i cijeloj ekipi Antonija priredila, a kako je natuknula ni gosti nisu ostali "dužni". Na kraju se zafrkavala na račun svoje slike koju je ponosno pokazala pozirajući uz slavljenicu.

"Nego, ima li nade za mene? Moja tamnoputa ljepotica je lagano sredila nosić kod Glume, a i nabacila je ekstenzije trepavica kod Ivana Trepavica Nokti Novi Profil Privatno", našalila se Marijana.

Dvije TV voditeljice su zaštitna lica RTL Televizije, a uz posao vežu ih i privatno prijateljstvo što ove Šibenčanka i Splićanka ne skrivaju. Dapače, kao prave prijateljice, ove se dvije dame podržavaju u stvarnom životu, a jednako tako i putem društvenih mreža.

Linker
22. travanj 2024 20:19